25 / 04 / 2024

Ankara Golfkent fiyat!

Ankara Golfkent fiyat!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent fiyat bilgisi kapsamında yer alan konutların fiyatları 164 bin TL'den başlıyor. Ankara Golfkent projesinde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı



Ankara'da Yenimahalle Bölgesi'nde yükselen  Golfkent  projesi Turyap'ın inşa ettiği projelerden... Ankara Golfkent fiyat bilgisi öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Ankara Golfkent Evleri içinde 3 etap bulunuyor. Ankara Golfkent Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme seçeneği uygulanıyor.



 Ankara Golfkent fiyat! 


Ankara Golfkent fiyat listesi!

Ankara Golfkent fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları 164 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Ankara  Golfkent Evleri teslim tarihi ilk etap için 2013 yılının Aralık ayı ve ikinci etap için ise 2 sene sonrası olarak belirleniyor. 


Ankara Golfkent Evleri satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Proje içinde oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, otopark, golf sahası, sauna, fitness center ve spor alanları bulunuyor. 


Ankara Golfkent Evleri ulaşım: Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golfkent Evleri iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com


projeye sor



Geri Dön