20 / 04 / 2024

Ankara Golfkent ulaşım!

Ankara Golfkent ulaşım!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent ulaşım; Turyap tarafından inşa edilen Golfkent Evleri Ankara Eskişehir Yolu üzerinde Yenimahalle bölgesinde yükseliyor. Ankara Golfkent Evleri fiyatları 164 bin liradan başlıyor...




Golfkent Evleri  Ankara  Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor. Ankara  Golfkent  Evleri  Turyap  tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Golfkent ulaşım ve iletişim bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Ankara Golfkent Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinat ödendikten sonra kalan bakiye için banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Turyap Golfkent satış ofisi ile 0312 299 02 20 numaralı telefondan görüşülüyor.


Turyap Golfkent Evleri projesi 2 bin 640 adet konuttan meydana geliyor. Turyap Golfkent Evleri satılık daire seçenekleri olarak 1+1'lerden 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.


Turyap Golfkent Evleri fiyat listesi 164 bin liradan başlayarak değişiyor. Turyap Golfkent Evleri 2 etap olarak inşa ediliyor. Turyap Golfkent teslim tarihi ilk etap için bu yıl sonu, ikinci etap için 24 ay sonra olarak belirlendi.


Turyap Golfkent Evleri Ankara projesinde çocuk oyun alanları, golf sahası, yüzme havuzu, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Ankara Golfkent ulaşım!

Ankara Golfkent adresi : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 



Ankara Golfkent ulaşım!


Ankara Golfkent ulaşım!


Ankara Golfkent iletişim bilgileri

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön