29 / 03 / 2024

Ankara Gültepe Mahallesi cazibe merkezine dönüşüyor!

Ankara Gültepe Mahallesi cazibe merkezine dönüşüyor!

Bölgede uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle ahlaka uygun olmayan davranışların azaldığına dikkati çeken Remzi Sayan, Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte bölgenin kültür seviyesinin yükseldiğini de ifade etti.



Ankara Ticaret Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte değişen ve dönü şen Gültepe Mahallesi'nde artık hayat var. Altındağ'a bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, eski adıyla "Çinçin" olarak anılan Gültepe Mahallesi'nde de köklü bir değişime imza attı. Gültepe Mahallesi'nde oturan vatandaşlar artık daha mutlu, daha huzurlu... 


1'inci ve 2'nci etapların ardından hayata geçirilen Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları da, hem modern yapılarıyla hem de çevre düzenlemesiyle beğeni topluyor. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutla rı'nda da aileler rahatlıkla gezebiliyor, çocuklar parklarda gönüllerince oynayabiliyor... 


Gültepe 3'üncü Etap Toplu Konutları'nda oturan vatandaşlar yeni evlerinden oldukça memnun. 35 yıldır Gültepe Mahallesi'nde oturduğunu söyleyen Remzi Sayan, bölgeye yapı lan hizmetlerin asla göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Bölgede uygulanan kentsel dönüşüm projeleriyle ahlaka uygun ol mayan davranışların azaldığına dik kati çeken Remzi Sayan, Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte bölgenin kültür seviyesinin yükseldiğini de ifade etti. 


Remzi Sayan, Altındağ Belediyesi'nin Gültepe'de önemli işlere imza attığını dile getirerek "Veysel Tıryaki'nin üst üste 3 kez belediye başkanı seçilmesi bunun en somut örneğidir." dedi. 


Bir diğer bölge sakini Teslime Kaya ise Gültepe'nin anlatılanlarla artık hiçbir ilgisi olmadığını kaydetti. İstediği zaman dışarı çıkabildiğini istediği zaman çocuklarını rahatlıkla oyun alanlarına götürebildiğini söyleyen Kaya, bölgede oturmaktan mutlu oldu ğunu aktardı. 


Teslime Kaya, Gültepe Toplu Konutları'nın çevre düzenlemesine de değindi. Hemen yanı başlarında bir okul bulunduğunu belirten Kaya, site içindeki parkların da hem temiz hem de bakımlı olduğunu dile getirdi. Teslime Kaya, Altındağ'ın giderek değer kazandığını sözlerine ekleyerek "Bunda en önemli pay sahibi Başkan Veysel Tiryaki'dir." dedi. 


Ankara


Geri Dön