19 / 04 / 2024

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.



Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden  Ankara  Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin yeni etapları için düğmeye bastı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Konutların yıllarca teslim edilmemesinden kaynaklı vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Belediye aynı zamanda yıllık 50 milyon TL kira ödüyor. Böylece hem belediyeyi zarardan kurtaracağız hem de belediyemizin verdiği sözü yerine getirmiş olacağız” şeklinde konuşmuştu.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos ta!

Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hazırlıklarını tamamlamış olan Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2 bin 376 konutun ihale tarihini de duyurdu

Merakla beklenen ihale 6 Ağustos Cuma günü saat 11.00'da Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No:5 B Blok Kat:7 (İhale Toplantı Salonu) Yenimahalle/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos ta!

Ankara Mamak İlçesi Derbent ve Araplar Mahalleri 4. Etap, 5. Etap ile 6. Etap'larda yer alan konutlar şu şekilde:

-55 adet 70 metrekare kullanım alanına sahip ,

-458 adet 80 metrekare kullanım alanına sahip ,

-7 adet 85 metrekare kullanım alanına sahip ,

-Bin 575 adet 100 metrekare kullanım alanına sahip ,

-281 adet 120 metrekare kullanım alanına sahip 2 bin 376 konut ve ticari blok inşa edilecek

 

Kentsel dönüşüm ile iklim dirençli binalar inşa edilecek!


Geri Dön