24 / 04 / 2024

Ankara Mogan Garden fiyat

Ankara Mogan Garden fiyat

Firma: Batı Sistem Yatırım İnşaat

Proje: Mogan Garden

1 Ekim itibariyle yüzde 20 indirimli fiyatlarla konut satışlarına başlanacak olan Ankara Mogan Garden fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 233 bin TL olarak belirlendi...



Toplam 42 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen  Ankara   Mogan Garden  fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projenin 17 bin 600 metrekaresi peyzaj için ayrıldı. 


İçerisinde; 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks ve 5+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu Mogan Garden Evleri, 24 bin 360 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


Batı Sistem Yatırım İnşaat imzasıyla inşa edilen Ankara Mogan Garden fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projede satışlar 1 Ekim'de başlıyor. 


Ankara Gölbaşı Eymir bölgesinde yaşama geçirilen Mogan Garden Evleri Ankara'da;  özel açık oturma alanları, geniş peyzaj ve spor alanları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık ve kapalı fitness alanı, sauna, buhar banyosu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Ankara Mogan Garden fiyat bilgileri kapsamında daireler 233 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje toplam 216 adet daireden meydana geliyor. 


Ankara Mogan Garden satış ofisi

Tel: 444 6 348

Web: www.mogangarden.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön