17 / 04 / 2024

Ankara Mogan Garden ev fiyatları

Ankara Mogan Garden ev fiyatları

1 Ekim itibariyle yüzde 20 indirimli fiyatlarla konut satışlarına başlanacak olan Ankara Mogan Garden fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 233 bin TL olarak belirlendi...

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Kanal Ankara, İmrahor'dan başlayıp Mogan'a uzanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bölgede Eymir Gölü ile Mogan'ı birbirine bağlayan Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. 35 kilometrelik Kanal Ankara projesiyle şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz." dedi.

Ankara'daki köpek barınağı millet bahçesi oluyor!

Ankara'daki Mogan ve Eymir göllerinin yer aldığı Gölbaşı ilçesinde Millet Bahçesi projesinin yapılacağı alan belli oldu.

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları!

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. ÖRYAP İnşaat tarafından yükselen projede 17 villa bulunuyor. 

Ankara Terrace Mogan Konakları 2019'da teslim! Yeni proje!

ÖRYAP İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mogan Konakları Gölbaşı Mogan Gölü’nün yanı başında yükseliyor. 17 villadan oluşan projede teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Ankara Mogan Garden ev fiyatları Haberi

Ankara Mogan Garden ev fiyatları

Toplam 42 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Ankara Mogan Garden fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projenin 17 bin 600 metrekaresi peyzaj için ayrıldı. 


İçerisinde; 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks ve 5+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu Mogan Garden Evleri, 24 bin 360 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


Batı Sistem Yatırım İnşaat imzasıyla inşa edilen Ankara Mogan Garden fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projede satışlar 1 Ekim'de başlıyor. 


Ankara Gölbaşı Eymir bölgesinde yaşama geçirilen Mogan Garden Evleri Ankara'da;  özel açık oturma alanları, geniş peyzaj ve spor alanları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık ve kapalı fitness alanı, sauna, buhar banyosu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Ankara Mogan Garden fiyat bilgileri kapsamında daireler 233...