25 / 04 / 2024

Ankara One Tower'da 24 ay 0 faiz!

Ankara One Tower'da 24 ay 0 faiz!

Oran'da inşa edilen ve 185 metrede eşsiz manzara sunan One Tovver'da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay sıfır faizli kredi kampanyası, Mart ayının sonuna kadar devam edecek.




Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, ayrıcalıklı bir yaşam düşleyenlere özel kampanya başlattı. 


Başkent'in zirvesinden ev sahibi olmak isteyenler, 24 ay sıfır faizli kredi olanağından yararlanabilecek. Kampanya ile bankaların özellikle konut kredilerinde faiz artışına gitmesi nedeniyle piyasada oluşan dezavantajın ortadan kaldırılması amaçlanıyor. 


Ankara'nın en gözde yerleşim yerlerinden Oran'da inşa edilen ve 185 metrede eşsiz manzara sunan One Tovver'da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay sıfır faizli kredi kampanyası, Mart ayının sonuna kadar devam edecek. 


1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunuyor.


Anadolu


Geri Dön