29 / 03 / 2024

ankara one tower nerede

ankara one tower nerede

Ankara One Tower iletişmi bilgilerine göre proje, Başkent Ankara'da özçelik Tan ortaklığı ile konumlandırılıyor. Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 190 bin 183 metrekare alan üzeridne yükseliyor.

One Tower Ankara iletişim!

One Tower Ankara iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İTO Yatırım imzasını taşıyan One Tower Ankara projesinde teslimler Aralık 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

Ankara One Tower iletişim!

Ankara One Tower iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (312) 483 03 03 olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Ankara One Tower'da 24 ay 0 faiz!

Oran'da inşa edilen ve 185 metrede eşsiz manzara sunan One Tovver'da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay sıfır faizli kredi kampanyası, Mart ayının sonuna kadar devam edecek.

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

One Tower Ankara vaziyet planı!

One Tower Ankara vaziyet planı görseli için haberimizi inceleyebilirsiniz. 2015 yılında teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Ankara'da İmaj-Özçelik ve Tan Ortaklığı'nın girişimi ile hayata geçirildi...

One Tower Ankara Projesi!

One Tower Ankara Projesi kapsamında satış süreci devam ediyor, fiyatların 573 bin liradan başlangıç gösterdiği One Tower Ankara Projesi 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Ankara One Tower vaziyet planı!

Ankara One Tower vaziyet planı görseli haberimizde yer alıyor. Ankara One Tower projesinde fiyatlar 573 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara One Tower'da teslimler önümüzdeki Ekim ayında başlıyor...

One Tower fiyat!

Ankara'nın Oran bölgesinde konumlandırılan One Tower fiyat bilgisine haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz...

Ankara One Tower'ın lansmanı ertelendi!

Özçelik-İmaj-Tan ortak projesi olarak inşa edilen Ankara One Tower'ın lansmanı ertelendi...

One Tower daire fiyatları!

One Tower daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları ve teslim tarihleri haberimizde yer alıyor...

One Tower fiyat listesi!

One Tower fiyat listesi 573 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği One Tower Ankara teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi.

Ankara One Tower ne zaman teslim?

"Ankara One Tower ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 573 bin liradan başlıyor...

Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı One Tower fiyat listesi!

Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı One Tower fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. One Tower Ankara teslimleri Mayıs 2015 yılında yapılıyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı!

Üstlendiği ‘diplomatik’ rolle yabancıların en fazla tercih ettiği projelerin başında gelen One Tower Diplomatique’de kiralamalar başladı.

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

ankara one tower nerede Haberi

ankara one tower nerede

Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Özçelik Tan ortaklığı tarafından Başkent Ankara'da hayata geçiriliyor. İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinni bulunduğu projede toplamda 306 konut eyr alıyor. 


Ankara One Tower projesinde konut büyüklükleri 112 metrekareden başlıyor.


One Tower ödemeleri kapsamında projede arsa alanı 190 bin 183 metrekare olarak belirlendi.


Ankara One Tower iletişim!


Ankara One Tower iletişim bilgilerine göre projeye (312) 483 03 03  nuamarlı telefondan ulaşılabiliyor. 


One Tower ne zaman teslim?


One Tower teslim tarihi 2015 yılı olaark belirlendi.


Ankara One Tower iletişim!


Tel: (312) 483 03 03 

Web: