27 / 04 / 2024

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.



Ankara'da devam eden konut projeleri, kentin gelişim yönünü kuzeye çevrilmesine neden oldu.  Kuzey aksının en kalabalık ilçesi Keçiören’deki konut alıcısı da, Ovacık’ta yükselen modern konut projelerine yöneldi.

 

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'daki konut projeleri hakkında değerlendirmeler yaptı. İpek, özellikle son birkaç yılda büyük inşaat hamlesinin başladığı Ovacık’ın çok büyük bakir alanı ile eski yerleşim merkezlerinin kargaşasından bunalan ve özellikle “park sorunu olmayan, konforlu yaşam sunan” konut arayanlara “ilaç gibi” geldiğini kaydetti.

 

Ovacık'ta çok modern konut inşa edildiğine dikkat çeken İpek,  Ankara  Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiği hususuna değindi. 

 

İpek, Ova Kule projesinden de bahsetti. 86 metre kule, 2,80 metre tavan yüksekliği ile 94 dairenin bulunduğu Ova Kule alıcısına, çocuk banyosundan, fitness salonuna; özel otoparktan, çocuk oyun alanlarına kadar çok sayıda ayrıcalık sunuyor. 


Geri Dön