26 / 04 / 2024

Ankara Ovacık projeleri

Ankara Ovacık projeleri

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ovacık 2. Etap kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları!

Ovacık 2. Etap TOKİ kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projenin başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonucu haberimizde yer alıyor. Ovacık 2. Etap TOKİ'de toplam 314 konut bulunuyor.

Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tunceli Ovacık 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 314 konut bulunuyor.

TOKİ Tunceli Ovacık kura çekilişi 7 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi 7 Eylül'de yapılacak.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ankara Ovacık projeleri Haberi

Ankara Ovacık projeleri

Ankara'da devam eden konut projeleri, kentin gelişim yönünü kuzeye çevrilmesine neden oldu.  Kuzey aksının en kalabalık ilçesi Keçiören’deki konut alıcısı da, Ovacık’ta yükselen modern konut projelerine yöneldi.

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'daki konut projeleri hakkında değerlendirmeler yaptı. İpek, özellikle son birkaç yılda büyük inşaat hamlesinin başladığı Ovacık’ın çok büyük bakir alanı ile eski yerleşim merkezlerinin kargaşasından bunalan ve özellikle “park sorunu olmayan, konforlu yaşam sunan” konut arayanlara “ilaç gibi” geldiğini kaydetti.

Ovacık'ta çok modern konut inşa edildiğine dikkat çeken İpek, Ankara Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiği hususuna değindi. 

İpek, Ova Kule projesinden de bahsetti. 86 metre kule, 2,80 metre tavan yüksekliği ile 94 dairenin bulunduğu Ova Kule alıcısına, çocuk banyosundan, fitness salonuna; özel otoparktan, çocuk oyun alanlarına kadar...