28 / 03 / 2024

Ankara Sinpaş Altın Oran!

Ankara Sinpaş Altın Oran!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Altınoran

Ankara Sinpaş Altın Oran, çok sayıda farklı konut alternatifleri ve geniş sosyal imkanları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Projede ilk etap teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...



Ankara Sinpaş Altın Oran, 4 etap halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6,5 oda 1 salona kadar geniş konut seçenekleri yer alıyor.


1 milyon 850 bin metrekarelik alan üzerine  Sinpaş Yapı  tarafından konumlandırılan  Ankara  Sinpaş Altın Oran, banka kredisi kullanımına uygun.


Zengin sosyal olanaklara da sahip olan Ankara Sinpaş Altın Oran, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, alışveriş alanları, yürüyüş yolları, geniş meydan, spor alanları, çocuk oyun alanları ve  fitness salonu gibi imkanlar sunuyor.


Konut büyüklükleri 62 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen Ankara Sinpaş Altın Oran, ilk etap teslimlerinin 2014 yılının Ağustos ayında, ikinci etap teslimlerinin de 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede üçüncü etap teslimlerinin ise 2015 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.


 Ankara Sinpaş Altın Oran!


Telefon: (0312) 490 10 72

Web adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön