25 / 04 / 2024

Ankara Tepe Prime Residence'ta 250 bin TL'ye home-ofis!

Ankara Tepe Prime Residence'ta 250 bin TL'ye home-ofis!

Başkentlileri Tepe Prime Residence projesiyle nitelikli ofis ve eğlence merkezi konseptiyle tanıştıran Tepe İnşaat, 319 ofisin 230'unu 2 yıl içinde sattı. Alıcıların büyük bölümünü yatırımcılar oluşturdu



Faiz, döviz, borsa gibi yatırım araçlarının cazibesini yitirmesiyle enstrüman arayan Ankaralı yatırımcılar, ticari gayrimenkule yöneldi.

Başkentlileri Tepe Prime Residence projesiyle nitelikli ofis ve eğlence merkezi konseptiyle tanıştıran Tepe İnşaat, 319 ofisin 230'unu 2 yıl içinde sattı. Alıcıların büyük bölümünü yatırımcılar oluşturdu. Bazı yatırımcıların 3'er tane alması nedeniyle 110 ofisin sahibi 39 yatırımcı oldu. Bugüne kadar yatırımcısına yüzde 30 prim sağlayan ofislerin fiyatı 470 bin liradan başlıyor.  Gündelik ihtiyaçlara ilişkin mağazalara da ilgi büyük. Mağazalarda metrekare fiyatları 25-30 euro arasında bulunuyor. En küçük mağazanın aylık kirası 3 bin 200 TL seviyesinde seyrediyor. Projede ayrıca büyüklükleri 78 ile 102 metrekare arasında değişen home-ofisler de bulunuyor. Bunların da fiyatları 250 bin liradan başlıyor.

Haziranda açılıyor

Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak. Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay, Tepe Prime'ın çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı, akıllı bina özellikleriyle Ankara'nın en prestijli ofis projesi olduğunu söyledi. Projenin bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların gözdesi olduğunu anlatan Olcay, kendilerinden sonra başka ofis projelerinin de bölgede hayata geçtiğine işaret etti.

Ticari gayrimenkul yatırımlarının eve göre 2 kat daha fazla kira getirisi sağladığını anlatan Olcay,  lokasyonun da gelecek vaat etmesi nedeniyle bu projede rahat bir satış gerçekleştirdiklerini, bu nedenle aynı bölgede bir projeyi daha düşündüklerini ifade etti. Tepe Prime, Ankara'da Eskişehir Devlet yolu üzerinde kamu kurumlarının taşındığı lokasyonda bulunuyor.

Kahve içerken müzik dinleme keyfi

Tepe Prime Ankaralıların yalnızca nitelikli ofis ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda akşamları kahve içerken müzik dinlemek isteyenler için sosyal mekan ihtiyacını da giderecek. Ofis ve mağaza bloklarının arasında kalan açık mekan bu amaçla tasarlanıdı. Günlük ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence mekânlarının açık havada buluştuğu bir mekân oluşturuldu. Bu mekânlar özel peyzajlı düzenlemelerle bir tür gösteri alanına dönüşüyor. Sahnenin yer aldığı meydan konser, dinleti, gösteri, festival gibi değişken aktiviteler ile yaşayan bir mekân olmaya aday.
Bugün/Selma ŞENOL

0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

[email protected]


Geri Dön