19 / 04 / 2024

Ankara Tepe Prime'da metrekaresi 3 bin 250 TL!

Ankara Tepe Prime'da metrekaresi 3 bin 250 TL!

Tepe Prime projesinin satışlarında krize rağmen büyük bir patlama yaşandı



Tepe İnşaat'ın seçkin zevkleri olan, hızlı çalışma temposu içindeki dinamik, şık, iş dünyası profesyonellerine yönelik ofis, stüdyo ve mağazalardan oluşan Tepe Prime projesinin satışlarında krize rağmen büyük bir patlama yaşandı.
 
200 Milyon Dolarlık Projenin tamamı 2011 yılında bitirilecek.
 
İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Tepe İnşaat, Ankara'da üst gelir grubuna,  Ankara  için bir ilki de oluşturan bir konsept içerisinde, başlattığı Tepe Prime projesinde, şimdiden 130 bağımsız bölümü sattı.

Tepe İnşaat'ın Bilkent Köprüsü'nden hemen sonra kentin batıya doğru en hızlı gelişen aksı Eskişehir Yolu 9. km üzerinde yer alan; seçkin zevkleri olan, hızlı çalışma temposu içindeki şık ve dinamik iş dünyası profesyonellerine yönelik olarak inşa ettiği Tepe Prime'ın, 5. etabını da satışa açtı. 2009 yılının Haziran ayında  başlayan satışlarda, satışa sunulmuş olan 177 birimden 130'u satıldı. 

Ankara'nın  önde gelen iş dünyası profesyonellerinin tercih ettiği Tepe Prime kompleksinin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olan projenin, Tepe İnşaat olarak en önemli yatırım projelerinden biri olduğunu belirtti. Son, “Tepe Prime projesine, krizin bizi etkilemeyeceği bir biçimde başladık. Proje 2009 yılının başları itibariyle yola çıktığımız bir projedir. Hızla gelişen Ankara'nın en değerli ve prestijli aksında yer alan TEPE PRIME; pek çok önemli kamu kurumunun ve 6 üniversitenin tam orta noktasında yer almaktadır. Bugün itibari ile satışta ulaştığımız rakam, doğru bir proje ile Ankaralıları buluşturduğumuzu göstermesi bakımından da bizleri gururlandırmıştır” dedi.


Süleyman Son ayrıca, Tepe Prime kompleksinin, Bilkent Metro İstasyonu'na yakınlığı, açık ve kapalı otoparkı, modern mimarisi ile de Ankara'da yeni bir iş ve yaşam merkezi konumuna sahip olacağını belirtti.


Başkent Ankara'da iş merkezi ile stüdyoların bir arada olduğu ilk proje olma özelliği taşıyan TEPE PRIME üç bölümden oluşuyor; Residence, Business ve Avenue… Modern ve güvenli ofislerin olduğu iki blok TEPE PRIME Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi TEPE PRIME Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise TEPE PRIME Residence adıyla tanımlanıyor. 


TEPE PRIME Business…

18 ve 19 katlı  iki bloktan oluşan TEPE PRIME Business'da yer alan ve büyüklükleri brüt 121 – 234 m2 arasında değişen ofisler, rahat ulaşım avantajı ve işlevselliklerinin yanı sıra değeri sürekli artacak bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor. Ankara'nın iş hayatını modern ve prestijli bir noktaya taşıyan TEPE PRIME Business, sunduğu üstün güvenlik ve teknik altyapı ile Ankara'lı profesyonellerin estetik ve fonksiyonel ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.


TEPE PRIME Residence… 

Tepe PRIME Residence büyüklükleri brüt 78 – 102 m2 aralığında değişen ve farklı beklentilere seslenen stüdyolardan oluşuyor. Home-ofis olarak da kullanılabilecek stüdyolar, konforu ve dinamizmi birlikte yaşamak isteyenlere Tepe İnşaat kalitesiyle yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.


TEPE PRIME Avenue…

Sıcak, yaşam dolu atmosfer ve açık hava ferahlığında her damak zevkine hitap eden restoran ve kafeleri ile gece gündüz yaşayan bir Keyif Merkezi kurgulanıyor. Alışılagelmiş büyük, kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların da karşılandığı, yemek ve sohbetin açık havada eğlenceye dönüştüğü butik bir merkez olacak TEPE PRIME Avenue, özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemeleri, gösteri ve konser alanı, su oyunları ile ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor.


RAKAMLARLA TEPE PRIME PROJESİ

200 Milyon TL yatırım yapılacak
Proje 218 ofis, 100 stüdyo, 37 mağazadan oluşuyor
Ofislerin metrekaresi ortalama 4 bin 250 TL'den satılıyor
Stüdyoların metrekaresi ortalama 3 bin 250 TL'den satılıyor


Geri Dön