24 / 04 / 2024

Ankara'da 16.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara'da 16.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de 16 milyon 311 bin 488 TL bedelle kat karşılığı inşaat yaptıracak. 



Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı,  Ankara  Çankaya ve Yenimahalle'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalenin bedeli 16 milyon 311 bin 488 TL olarak belirlendi.


ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi 64525 Ada 3 Parselin Mülkiyet Devri Karşılığında Çankaya İlçesi, Korkutreis Mahallesi, 1155 Ada 5 Parselde 2886 sayılı Yasanın 36. maddesine göre kapalı zarf teklif usulü ile Arsa Karşılığı inşaat yaptırılacaktır.

Ankara da 16.3 milyon TL ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

1-Bu işin tahmini keşif bedeli; 16.311.488,00 TL (On Altı Milyon Üç Yüz On Bir Bin Dört Yüz Seksen Sekiz Türk Lirası) dır.
2-İhale 17/02/2022 Perşembe günü, saat 14.00’de Hipodrom Caddesi No: 5 Kat: 1 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi binası içerisindeki Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.
3-İhale Şartnamesi ile diğer evraklar Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü Hipodrom Caddesi No: 5 Kat: 14 Yenimahalle/Ankara adresinde 16.02.2022 tarihi saat 16.00’a kadar görülebilir.
4-İhaleye katılmak için istenilen suret belgeler noter tasdikli olacak ve bu suretlere ayrı ayrı yevmiye numarası alınacaktır.
5-İstekliler, ihaleye katılmak için örneğine uygun teklif mektubu ile birlikte;
a- Kanuni ikametgahı olması, tebligat için adres göstermesi.
b- Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi (2022 yılı vizeli)
c- Noter tasdikli imza sirküleri.
d- İhaleye vekâleten katılım halinde noter tasdikli vekâletname ve imza vermeye yetkili olduğuna dair belge.
e- İstekliler, son 10 yıl içerisinde sözleşmeye dayalı yapılan işlerin toplamı, işin keşif bedelinin en az %50’si kadar, Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliği’nde belirtilen III-B ve üzeri Gruplarda tanımlı yapılara  uygun iş bitirme belgesi ile Kamu İhale Kurumunun Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliği,

Ankara da 16.3 milyon TL ye arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

B- Üst Yapı Bina İşleri II. Grup işlere ait iş bitirme belgesi tevsik edilecektir.
f- Vergi / SGK borcu bulunmadığına veya yapılandırıldığına dair yeni tarihli belge
g- Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler,
h- 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair belge.
i- Son 3 yıla ait Şirket Cirosu, Bilanço ve Gelir Tablosu,
1. Cirosunun yaklaşık maliyetin %25’inden az olmaması
2. Dönen Varlıklar / Kısa Vadeli Borçlar oranının en az 0,75 olması
3. Özkaynaklar / Toplam Aktifler oranının en az 0,15 olması
4. Kısa Vadeli Banka Borçları / Özkaynaklar oranının 0,50’den küçük olması
j- İşin keşif bedelinin % 25’i kadar kullanılmamış nakit kredi, % 25’i kadar da banka referans mektubu verilecektir.
k- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına alınmış işin keşif bedelinin %3’ü oranında 489.344,64 TL (Dört Yüz Seksen Dokuz Bin Üç Yüz Kırk Dört Türk Lirası Altmış Dört Kuruş) geçici teminat mektubu. Geçici teminatın nakit yatırılması halinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Veznesine yatırıldığına dair alındı makbuzu.
l- Yer Görme Belgesi
m- Bu işin İhale Şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi.
n- İstekliler, istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü saat 12.00’ ye kadar ihalenin yapılacağı İhale Komisyonu ENCÜMEN Başkanlığına, (Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Hipodrom Caddesi No: 5 Kat: 7 Yenimahalle/Ankara) makbuz karşılığında verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenden dolayı postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.
o- Ortak Girişim olarak ihaleye iştirak edilmesi halinde İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.
6- İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde, (silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.
7- İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, arsa karşılığı inşaat yaptırılması işinde, İhale İdari Şartname hükümleri uygulanacaktır.
8- Bu işin şartnamesi 2.000,00 TL (İki Bin Türk Lirası) bedel karşılığında, 16.02.2022 günü saat 16.00’ya kadar Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü Hipodrom Caddesi No: 5 Kat: 14 Yenimahalle/Ankara adresinden temin edilebilecektir.
İlan olunur


Geri Dön