26 / 04 / 2024

Ankara'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Ankara'da 24.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Ankara 29. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi Yıldızevler mahallesinde bulunan 4 katlı binayı 24 milyon 516 bin 671 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 15 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.



Ankara 29. İcra Dairesi, Çankaya ilçesi Yıldızevler mahallesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 516 bin 671 TL olarak belirlendi.

T.C.  Ankara  29. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI : Ankara ili Çankaya ilçesi Yıldızevler Mahallesi 26727 ada 16 parselde kayıtlı ''4 KATLI BETONARME OFİS VE İŞYERİ'' vasfında ve 2.331,00 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın tam hissesi satışa konudur.

Gayrimenkulün Hali Hazır Durumu: Bina Eser Holding Anonim Şirketi tarafından şirket binası olarak kullanılmaktadır. Ayrık yapı nizamında betonarme tarzında 2 bodrum, zemin, 3 normal kat ve çatı aralı kat olmak üzere 7 katlı olarak inşa edilmiştir. Üç adet asansörü, 1 adet ana merpen ve 2 adet yangın çıkış merpeni bulunmaktadır. Binada; 51 araçlık kapalı otopark, konferans salonu, kafeterya, sergi salonu, toplantı salonları ve özel ofis odaları bulunmaktadır. Taşınmaz ülkemizdeki yeşil bina ödülüne sahip olan ilk binadır. Bina cepheleri mekanik montaj granitten oluşmaktadır. Çatısı yeşil renkli sandviç panel alüminyum kaplamadır. Yapı üzerinde güneş panelleri, rüzgar türbini, güneş pilleri bulunmaktadır. Zemin katında 3 adet giriş kapısı bulunmaktadır. 1 adedi ön cephede ana girişte döner cam kapı, 1 adedi arka cephede fotoselli cam kapı, 1 adedi yan cephede protokol girişi olan ahşap doğrama kapıdır. Zemin katta bahçede alüminyum doğrama ve camdan yapılmış 5 m. çapında kış bahçesi bulunmaktadır. Binanın kuzey kısmında soğutmada kullanılan buz stantları bulunmaktadır. Binanın pencere doğramaları alüminyum doğrama olup üç ısı camlıdır. Binanın çatısına ve bahçesine yağan yağmur suları bir depoda toplanmakta ve daha sonra bahçe sulamasında kullanılmaktadır. Bina içerisinde lavaboda kullanılan sular arıtılıp depo edildikten ikinci kez kullanılmak üzere klozet ve pisuvarlara gönderilmektedir. Binada kurulan sistemlerle minimum enerji ve su kaynağı kullanılmaktadır. Binada ısıtma, soğutma, arıtma ve enerji üretim sistemleri bulunmaktadır. 3 adet ısıtma kazanı (1.bodrum katta), Güneş kolektör sistemi, Havalandırma için klima santralleri (2.bodrum katta), Doğalgazdan elektrik üretimi için Kojenerasyon ünitesi (2.bodrum katta), Toprak altındaki sabit ısıdan faydalanmak için Toprak kaynaklı ısı pompası (2.bodrum katta) ve soğutmada kullanılan buz stantları(zemin kat bahçede), arıtma tesisleri (1.bodrum katta) bulunmaktadır. Binanın çevre düzenlemesi yapılmış peyzajı tanzim edilmiştir. Eser Yeşil Binası; yapının yeri, su ve enerji kullanımı, çevreci atık üretim ve yönetimi, iyileştirilmiş iç mekan kalitesi ve sürekli gelişim yaklaşımlarının değerlendirilmesi sonucunda verilen en prestijli yeşil bina ödülü olan Leed Platinum’a sahip Türkiye’deki ilk binadır. Bölgede elektrik, su, yol, kanalizasyon, otobüs gibi her türlü Belediye hizmeti mevcuttur. Bina 2 bodrum, zemin, 3 normal kat ve çatı aralı kat olarak inşa edilmiştir. Projesi ve mahallinde yapılan incelemelere göre;
Çatı Katı; Kat holü (sekreter), koridor, asansör holü, Yönetim Kurulu Başkanı Makam Odası (Makam odası iç kısmında makamın kullanımı için Dinlenme odası, Duş-wc ve Asansör holü bulunmaktadır) Misafir Salonu (VIP), Mutfak, Toplantı, Eser Enerji Genel Müdür, Eser Enerji Proje/İşletme Müdürü, Mali-İdari Gen Müdür Yardımcısı, Mali Denetim Müdürlüğü, Finansman Müdürü, Vezne Finans Servisi, Makine-Elektrik Müdürü, fotokopi ve bilgisayar odaları ile 2 adet ve ikişer bölmeli bay ve bayan wc’ den müteşekkildir.Kat holü (sekreter), koridor ve asansör holü; zemini ahşap lamine parke, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Yönetim Kurulu Başkanı Makam Odası; zemini ahşap lamine parke, duvarları kâğıt kaplı ve yer yer traverten süslemeli, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Protokol asansörü makam odasına kadar çıkmaktadır. Makam odasında ayrıca dinlenme odası, duş ve wc kısmı bulunmaktadır. Teras balkona çıkışı vardır. Kapıları ahşap mobilya doğramadır. Misafir Salonu;zemini lamine parke, duvarları kâğıt kaplama, tavanı spot aydınlatmalı alçıpan asma tavan ve özel dekoratif ahşap kaplamalıdır. Teras balkona çıkışı bulunmaktadır. Kapısı ahşap mobilya doğramadır. Mutfak; zemini seramik, duvarları sıva üzeri plastik boyalı olup kısmen seramik yapılmış, tavanı alçıpan asma tavandır. Mutfak tezgahı mermerit, eviyesi çeliktir. Lake boyalı alt üst ahşap dolapları bulunmaktadır. Toplantı odası; zemini karo halı, duvarları kâğıt kaplama, tavanı spot aydınlatmalı alçıpan asma tavan ve özel dekoratif ahşap kaplamalıdır. Eser Enerji Genel Müdür, Eser Enerji Proje/İşletme Müdürü , Mali-İdari Gen Müd.Yrd., Mali Denetim Müdürlüğü, Finansman Müdürü, Vezne Finans Servisi, Makine-Elektrik Müdürü odaları; zeminleri karo halı, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu odaların koridora bakan bölmeleri çift cam içerisinde jaluzili alüminyum doğramalarla yapılmıştır. Kapıları alüminyum doğramadır. Alüminyum doğrama olmayan odaların kapıları ahşap doğramadır. Fotokopi kısmı; koridora açık durumdadır. Zemini seramik, duvarları plastik boyalı tavanı alçıpan asma tavandır. Bilgisayar odası; zemini karo halı, duvarları kâğıt kaplama, alçıpan asma tavandır. Bay ve bayan wc’ ler;Katta 2 adet bulunmakta ve iki bölmeden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Yarım ayaklı seramik lavabo ve klozet vardır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. Çatı katı alanı: 717 metrekaredir.

3. Normal Kat; Kat holü, koridor, asansör holü, Başkan Vekili Odası, 2 adet toplantı, İnşaat Grubu, Makine Elektrik Grubu, 3 adet Genel Müdür yrd., Genel Müdür, Koordinatör, Danışman, Misafir proje müdürleri, İş güvenliği/kalite kontrol Müdürü odaları ile 2 adetve ikişer bölmeli bay ve bayan wc’ den ve Engelli lavabo-wc kısmından müteşekkildir. Kat holü ve koridorlar; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Asansör holü; zemini yakılmış granit kaplama, duvarları kâğıt kaplama, tavanı sıva üzeri plastik boyalıdır. Başkan Vekili Odası; zemini ahşap lamine parke, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Kapısı ahşap mobilya doğramadır. 3 adet Genel Müdür yrd., Genel Müdür, Koordinatör, Danışman, Misafir proje müdürleri, İş güvenliği/kalite kontrol Müdürü odaları; zeminleri karo halı, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu odaların koridora bakan bölmeleri çift cam içerisinde jaluzili alüminyum doğramalarla yapılmıştır. Kapıları alüminyum doğramadır. Alüminyum doğrama olmayan odaların kapıları ahşap doğramadır. Engelli lavabo-wc, Bay ve bayan wc’ler;Katta 2 adet bulunmakta ve iki bölmeden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Yarım ayaklı seramik lavabo ve klozet vardır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. 3.kat alanı: 823 metrekaredir.

2. Normal Kat; Kat holü, koridor, asansör holü, Yönetim Kurulu Üyesi Odası, 2 adet toplantı, Makine Elektrik Proje Grubu, Hes Proje Grubu, Baraj Proje Grubu, Yol/Demiryolu Grubu, Jemas Ltd.Şti., Jeoloji Grubu, İş geliştirme grubu, Statik Proje Grubu, Genel Müdür Yrd., ESPM Genel Müdür Odası, Çevre Grubu, Katı Atık ve Çevre Projeleri Grubu odaları ile 2 adet ve ikişer bölmeli bay ve bayan wc’ den ve Engelli lavabo-wc kısmından müteşekkildir. Kat holü ve koridorlar; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Asansör holü; zemini yakılmış granit, duvarları kâğıt kaplı, tavanı sıva üzeri plastik boyalıdır. Yönetim Kurulu Üyesi Odası; zemini ahşap lamine parke, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Kapısı ahşap mobilya doğramadır. 2 adet toplantı, Makine Elektrik Proje Grubu, Hes Proje Grubu, Baraj Proje Grubu, Yol/Demiryolu Grubu, Jemas Ltd.Şti., Jeoloji Grubu, Statik Proje Grubu, Genel Müdür Yrd., ESPM Genel Müdür Odası, Çevre Grubu, Katı Atık ve Çevre Projeleri Grubu odaları; zeminleri karo halı, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu odaların koridora bakan bölmeleri çift cam içerisinde jaluzili alüminyum doğramalarla yapılmıştır. Kapıları alüminyum doğramadır. Alüminyum doğrama olmayan odaların kapıları ahşap doğramadır. Engelli lavabo-wc, Bay ve bayan wc’ler;Katta 2 adet bulunmakta ve iki bölmeden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Yarı ayaklı seramik lavabo, klozet vardır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. 2.kat alanı: 823 metrekaredir.

1. Normal Kat; Koridor, asansör holü, Genel Koordinatör Odası, Harita Grubu, Sulama Grubu, Planlama Grubu, Kentsel Alt Yapı Grubu, Jemas Ltd.Şti., İhale/İş Geliştirme Grubu, 2 adet Toplantı, İhale/İş Geliştirme Grubu, Danışman, Genel Müdür Yrd. Odaları, galeri boşluğu ile 2 adet ve ikişer bölmeli bay ve bayan wc’ den ve Engelli lavabo-wc kısmından müteşekkildir. Koridorlar; zemini granit taş kaplama, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalı ve yer yerde alüminyum asma tavan bulunmaktadır. Galeri boşluğu vitraylı panolarla ve paslanmaz korkuluklar ile çevrilmiştir. Asansör holü; zemini yakılmış granit, duvarları kâğıt kaplı, tavanı sıva üzeri plastik boyalıdır. Genel Koordinatör Odası; zemini ahşap lamine parke, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Kapısı ahşap mobilya doğramadır. Harita Grubu, Sulama Grubu, Planlama Grubu, Kentsel Alt Yapı Grubu, Jemas Ltd.Şti., İhale/İş Geliştirme Grubu, 2 adet Toplantı, İhale/İş Geliştirme Grubu(Uluslararası), Danışman, Genel Müdür Yrd. Odaları; zeminleri karo halı, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu odaların koridora bakan bölmeleri çift cam içerisinde jaluzili alüminyum doğramalarla yapılmıştır. Kapıları alüminyum doğramadır. Alüminyum doğrama olmayan odaların kapıları ahşap doğramadır. Engelli lavabo-wc, Bay ve bayan wc’ler;Katta 2 adet bulunmakta ve iki bölmeden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Yarım ayaklı seramik lavabo ve klozet vardır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. 1.kat alanı: 696 m² dir.
Zemin Kat; Giriş, koridor, kat holü, asansör holü, Vip girişi, Şöförler İş Takip, Dış Ticaret Bölümü, Cafe, İdari İşler, İnsan Kaynakları, Toplantı, Muhasebe, Muhasebe Müdürü, Personel Servisi, Genel Satın Alma Müdürü, Satın Alma servisi Odaları ile 2 adet bay ve bayan wc’ den müteşekkildir. Zemin katta bahçede alüminyum doğrama camdan yapılmış 5 m. çapında kış bahçesi, Jeneratör odası ve otopark giriş kısmında güvenlik binası bulunmaktadır. Giriş kısmı; Otomatik döner cam kapı ile giriş yapılmakta olup zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu bölümde danışma odası ile güvenlik turnikeleri bulunmaktadır. Kat Holü; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Oturma yerleri ve süs havuzu bulunmaktadır. Koridorlar; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bazı koridorlarda alüminyum asma tavan bulunmaktadır. Asansör holü; zemini yakılmış granit, duvarları kâğıt kaplı, tavanı sıva üzeri plastik boyalıdır. Vip girişi ve şöförler İş Takip kısmında; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Cafe kısmı, zemini granit seramik, duvarları kâğıt kaplı, bir duvarı harman tuğla süslemelidir. Tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Dış Ticaret Bölümü, İdari İşler, İnsan Kaynakları, Toplantı, Muhasebe, Muhasebe Müdürü, Personel Servisi, Genel Satın Alma Müdürü, Satın Alma servisi Odaları; zeminleri karo halı, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bu odaların koridora bakan bölmeleri çift cam içerisinde jaluzili alüminyum doğramalarla yapılmıştır. Kapıları alüminyum doğramadır. Alüminyum doğrama olmayan odaların kapıları ahşap doğramadır. Bay ve bayan wc’ler;Katta 2 adet bulunmakta ve iki bölmeden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Yarım ayaklı seramik lavabo ve klozet vardır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır.Zemin kat alanı: 741 metrekaredir.
1. Bodrum Kat; Çok Amaçlı Salon, Simultine Tercüme odası, Sergi Salonu, Fuaye ve Yemek yeme Alanı, Depo, Mutfak, Bay ve Bayan wc’ler, Bilgi işlem odaları, 2 adet Arşiv, 8 adet boş oda, İç bahçe, Mekanik oda, Elektrik ve UPS odası, Kazan Dairesi, Telekom odası, Limonluk Bahçesi ve otopark iniş rampalarından müteşekkildir. Çok Amaçlı Salon, Simultane Tercüme odası; 100 kişi kapasiteli çok amaçlı salon ve sahne zemini karo halı kaplı, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Sergi Salonu; zemini granit taş kaplama, duvarları kâğıt kaplama, tavanı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalıdır. Bazı kısımlarında alüminyum asma tavan bulunmaktadır. Fuaye ve Yemek yeme Alanı; zemini granit taş, duvarları kâğıt kaplı, tavanı spot aydınlatmalı alçıpan asma tavan üzeri plastik boyalı olup bir kısmı camdır. Bu alanın Limonluk bahçesine bakan kısmı tamamen camdan yapılmış olup kış bahçesi kısmına da geçilmektedir. Depo ve Mutfak kısmı; zemini seramik kaplı, duvarları sıva üzeri plastik boyalı olup tezgah alnı seramik kaplama, tavanı alüminyum asma tavandır. Mutfak tezgahı mermer, eviyesi çeliktir. Tezgah alt ve üst ahşap dolapları bulunmaktadır. Bay ve bayan wc’ler; Üç bölmeden ve Engelli wc’lerinden oluşmaktadır. Zeminleri ve duvarları seramik kaplı, tavanları asma tavanlıdır. Seramik lavabo, klozet vardır. Bilgi işlem odaları, zemini pvc esaslı malzeme ile kaplıdır, duvarları ve tavanı sıva üzeri plastik boyalıdır. Arşiv; zemini seramik, duvarları ve tavanı sıva üzeri plastik boyadır. Raylı arşiv dolapları bulunmaktadır. 6 adet boş oda; zemini karo halı kaplı, duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. Elektrik ve UPS odası; yükseltilmiş zemin, duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. Mekanik oda, Telekom odası ve kazan dairesi; zemini yüzer şap,duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. Katta 2 adet yangın merpeni ve yangın çıkış kapıları bulunmaktadır. 1.Bodrum kat alanı: 1483 metrekaredir.

2. Bodrum Kat; otopark, 2 adet klima santrali, kazan dairesi, toplam 220 tonluk 2 adet betonarme su deposu ve kuranglez altı depodan müteşekkildir.Otopark; 51 araç kapasiteli, zemini yüzer şap, duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. 2 adet klima santrali, kazan dairesi; zemini yüzer şap, duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. 2.Bodrum kat alanı: 1688 metrekaredir.

Ortak Özellikler: Katlara çıkış merpeni ve yangın merpenleri granit kaplıdır. Taşınmaz ülkemizdeki yeşil bina ödülüne sahip olan ilk binadır. Bina cepheleri mekanik montaj granitten oluşmaktadır. Çatısı yeşil renkli sandviç panel alüminyum kaplamadır. Yapı üzerinde güneş panelleri bulunmaktadır. Zemin katında 3 adet giriş kapısı bulunmaktadır. 1 adedi ön cephede ana girişte döner cam kapı,1 adedi arka cephede fotoselli cam kapı, 1 adedi yan cephede protokol girişi olan ahşap doğrama kapıdır. Katlarda ısıtma ve soğutma fankoillerle yapılmaktadır. Binanın pencere doğramaları alüminyum doğrama olup üç ısı camlıdır. Binanın Projesinde görev tanımlamaları yapılmış mekanlar aynen korunmakta fakat şuan kullanılmamaktadırlar. Toplam İnşaat alanı: 6.971,00 m² dir.

Adresi : Ankara ili, Çankaya ilçesi, Yıldızevler Mahallesi, 718.Sokak üzerindeki 14 kapı no.lu Eser Holding A.Ş’ye ait olan şirket binasının bulunduğu yer.

İmar ve İskan Durumu: Çankaya Belediye Başkanlığınca onaylanan 27 Şubat 2009 tarihli projede 26727 ada 16 parselin TAKS:0,30, KAKS:1,20 ve binanın tek bağımsız bölüm olduğu görülmüştür. Bina 13.03.2009 tarih 43/09 numaralı Yapı Ruhsatı ile tek bölüm için ruhsatlandırılmıştır. Bina toplam inşaat alanı yapı ruhsatına göre 6.971,00 metrekaredir. 06.08.2010 tarih 304 numara ile binanın Yapı Kullanım İzin Belgesi alınmıştır.

Kıymeti : 24.516.671,00 TL
KDV Oranı : KDV Kanunun 17. Maddesinin 4. Fıkrası Uyarınca Muaf
1. Satış Günü : 15/05/2020 günü 11:00 - 11:10 arası
2. Satış Günü : 12/06/2020 günü 11:00 - 11:10 arası
Satış Yeri : 3 Nolu Mezat Salonu - Anafartalar Mah. Etlik Cad. No:3 (Ankara Adalet Sarayı Dışkapı Ek Hizmet Binası Yanı) MERKEZ / ANKARA

Ankara da 24.5 milyon TL ye icradan satılık 4 katlı bina!

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin yüzde 50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin yüzde 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2012/15818 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


Geri Dön