20 / 04 / 2024

Ankara'da 954.4 milyar TL'lik 70 proje açıldı!

Ankara'da 954.4 milyar TL'lik 70 proje açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları tarafından hayata geçirilen 954 milyar 415 milyon TL'lik 70 projenin açılış töreni gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları tarafından yapımı gerçekleştirilen 70 ayrı projenin açılışı gerçekleşti. Toplam bedeli 954 milyar 415 milyon TL olan projelerin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında yapılan toplu açılış töreninde konuştu. İsviçre'deki pankarta sert tepki gösteren Erdoğan, "İsviçre parlamentonsunun önünde büyük bir pankart. Benim resmim ve şakağıma dayanmış bir silah. Ne diyor? Erdoğan'ı öldürün. Be dangalaklar, Erdoğan sizin demenizle mi ölecek? Biz bu yola kefenimizle çıktık" dedi. Erdoğan,CHP liderinin ise yalan söylediğini dile getirdi. 


Erdoğan şunları söyledi:


1960 darbesinden beri Türkiye ne zaman ileriye doğru adım atmışsa hep engellemek istemişlerdir. Önceki gün büyüme rakamları açıklandı. Türkiye 2016'da 2.9 büyüdü. Bazıları küçümsemeye kalkabilir. AB'nin büyüme rakamı yüzde 1,5. Tabi bize bu rakam az geliyor ama onların bizi koydukları tahminlerin 1 puan üzerindeyiz. Bu ne demektir? Ters köşe oldular. Bu millet penaltıyı iyi atar.


ÖNÜNÜ KESEMEZSİNİZ


Hani Avrupa duy sesimizi diyorsunuz ya. Avrupa'ya gelen siyasetçilerimizin önünü kesmekle 16 Nisan'ın önüne geçemeyeceksiniz. İnşaAllah 16 Nisan'da bunu yapacağız. 14 gün kaldı. Kapı kapı dolaşmamız gerekiyor.



Sabah


Geri Dön