18 / 04 / 2024

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

Firma: Bak Yapı

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..



Gayrimenkul sektöründe 27 yıllık bir deneyime sahip olan Bakyapı, bugün CVK Park Bosphorus İstanbul’da düzenlediği basın toplantısı ile 2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini aktardı. Basın toplantısına Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör katıldı.

Bakyapı, 2018’de Bursa’da "Prestij Gold" ve "Prestij Park Bulvar" konut projeleri ve "Bakyapı Prestij Optimum Alışveriş Merkezi" projeleriyle yeni yatırımlarına devam ediyor.

Bakyapı "Huzurlu Yaşam Alanları" sloganıyla hayata geçirdiği tüm projelerinde bulunduğu bölgeye yüksek katma değer ve prestij katıyor.

Bu yıl da yeni projeleriyle faaliyetlerini sürdüren Bakyapı devam eden projeleriyle birlikte Bursa'da 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırımla 4 bin 100 adet ticari ve konut hayata geçiriyor.

Prestij Park Bulvar başlıyor

Yeni yatırım planlamaları hakkında bilgi veren Bakgör, “Bursa Osmangazi’de satın aldığımız 41 bin metrekarelik arazide ‘‘Prestij Park Bulvar’’ ismiyle, iddialı ve prestijli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyoruz. 110 milyon TL’lik arsa yatırımıyla Ruhsatını aldığımız 1.100 konut ve 50 işyerinden oluşan büyük bir proje daha yapıyoruz. Ayrıca Bursa Nilüfer Çamlıca’da 300.000 milyon TL’lik yatırım değeri olan donanım ve niteliği, yüksek standartla buluşturduğumuz ‘’Bak yapı Prestij Gold’’ projesine başladık ve hızla üretim devam ediyor. 252 konuttan oluşan proje dahil tüm projelerimizde Örnek dairelerimiz satış ofislerimizde gezilebilir. Büyük metrekareli bu konutları akıllı ev konseptiyle donatacağız. Tüm konutlarımızı beyaz eşyadan klimaya tam donanımlı bir şekilde anahtar teslim vereceğiz. Yine Bursa’da 200 milyon TL değerinde ’’Bakyapı Prestij Optimum’’ alışveriş merkezi projesine başladık ve imalat hızla devam ediyor. Kiralamalar başladı, Kısmet olursa 2019 Nisan ayında açılışını yapacağız. 2017 yılı Nisan ayından itibaren sürdürdüğümüz inşaat çalışmalarıyla birlikte tüm projelerimiz tamamlandığında, 2019 yılı nisan ayı’na kadar 1 milyar 450 milyon TL’lik yatırımla, 300 adedi ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa’mıza kazandırmış olacağız” dedi.

3 ayda 300'e yakın konut satıldı

Kampanyalı konut satışları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “ Bakyapı Group olarak satış odaklı kampanyalarımız devam edecek. En son düzenlediğimiz kampanyada konut almak isteyen vatandaşlarımıza 84 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunduk. Vade farkını  Bak Yapı  olarak biz karşıladık." dedi.

Ülke çapında başlatılan 84 ay vadeli ulusal kampanyaya Bursa’dan destek veren tek firma olarak öne çıkan Bakyapı olarak Şubat ayında 120 konut, Mart ayında 70 konut ve Nisan ayında da yine 70 civarı konut satışının gerçekleştiğini belirten Veysel Bakgör, yeni kampanyanın Mayıs ayında başlayacapını söyledi.  

Türkiye’de “Prestij” markasıyla konut üretimine devam eden Bakyapı, Bursa'da “Huzurlu Yaşam Alanları”na yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

Yabancıya 1000'e yakın konut satışı

Bursa'da hayata geçirdiği projelerde 1000'e yakın konutun yabancılar tarafından satın alındığını belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, yabancıların yalnız yatırım amaçlı değil oturum amaçlı ev satın aldıklarını da belirtti.

Bursa’da büyümeye odaklanacak

Her yıl 1000 konut hayata geçirme hedeflerinin olduklarını dile getiren Veysel Bakgör, bunun için arsa stoklarının olduğunu ve proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bursa'da yalebin düşmediği projeler üreterek yoluna devam edeceklerini söyleyen Bakgör, alt gelir grubuna 250 - 300 bin TL bandında nitelikli projeler ürettiklerini açıkladı.

Bakgör, Bakyapı’nın mevcut projelerinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkat çekerek “Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiğimiz Prestij Hayat, Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerimizin inşaatı sürüyor. Prestij Optimum’u bu yılın sonunda, Prestij Hayat’ı 2019’un ortalarında teslim etmeyi planlıyoruz. İstanbul Beylikdüzü’nde yatırımcıya kısa sürede sağladığı yüzde 100’lük kazanç faktörüyle farklılaşan projemiz ‘’İstanbul Prestij Park’’ ta kalan son dairelerimizin satışı sürüyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Bakyapı, İlköğretim okulları, Sağlık ocakları, Aşevi, Spor salonu, Çocuk Barınma Evleri, Camilerin yapımından sponsorluklara kadar birçok projeye imza atıyor.

Firma, inşaat ve gayrimenkul projelerinin yanı sıra gıda sektöründe Çikolata ve çeşit çeşit Kahvesiyle Türkiye’ye hizmet veriyor.

Yürüttükleri tüm sosyal sorumluluk projelerini toplumsal bir görev bilinciyle hayata geçirmeyi sürdürdüklerini belirten Bakgör, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Bakyapı olarak 27 yılı aşkın süredir Marmara Bölgesinde konut projeleri inşa ederek şehirlerimizin gelişimine katkı vermeyi sürdürürken, 30’a yakın bina ve tesisi bağış yaparak sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden örnek alınacak kurumlardan biri haline gelmiş bulunuyoruz. İstanbul’da 2017’de teslim ettiğimiz 24 derslikli Bakyapı İlköğretim Okulu projemizle de çocuklarımızın geleceğini şekillendirmekten onur duyuyoruz. Yine Bursa’da 2016 Haziran ayında başladığımız ve 2018-2019 eğitim döneminde teslim edeceğimiz ‘’Bakyapı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’’’nun inşaat ince yapım işlerini bitirmek üzereyiz. Yaklaşık 5 yıldır sponsoru olduğumuz Türkiye Kayak ve Snowboard Hocaları Derneği’ne desteğimiz devam ediyor. Madde bağımlısı çocuk ve gençlerin tedavisi için kurduğumuz tedavi merkezinde çocuklarımız ve gençlerimizi yeniden topluma kazandırıyoruz. Ayrıca yer aldığımız derneğimizle de sosyal içerikli projelere imza atıyoruz. Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’nde bakıma muhtaç, yetim ve risk altındaki çocukları topluma kazandırmak amacıyla yürütülen faaliyetlere aktif olarak destekte bulunuyoruz. Çocuklarımızı nitelikli Eğitime yönlendirerek kendi ayakları üzerinde duran, meslek sahibi, erdemli bireyler olması için özveriyle çalışmalar yürütüyoruz.”


http://www.bakyapi.com.tr/

 


Geri Dön