26 / 04 / 2024

Bakyapı bursa konut projeleri

Bakyapı bursa konut projeleri

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Trend GYO Bursa konut projesi başlıyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Nilüfer'de yer alan 23 bin 489 metrekarelik arsayı 24 bin TL' bedelle satın aldı...

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Konut fiyatları Eylül'de en çok Bursa'da arttı!

İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN GYODER yeni konut fiyat endeksi ile REIDIN Emlak Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.79 yükselirken en çok artış yüzde 2.07 ile Bursa'da kaydedildi.

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bursa Gemlik 224 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gemlik İlçesi Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli Projesi'nde yer alan 1201 konutun kura çekilişi Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa'da konut satışları yüzde 13.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911'e ulaştı.

TOKİ Bursa'da 224 konut yapacak!

Bursa İli Gemlik İlçesi Kayhan - Cihatlı Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatları 25 Temmuz'da ihale edilecek..

Konut fiyatları en çok Bursa'da arttı!

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Rapora göre konut fiyatları en çok Bursa'da arttı.

Bakyapı bursa konut projeleri Haberi

Bakyapı bursa konut projeleri

Gayrimenkul sektöründe 27 yıllık bir deneyime sahip olan Bakyapı, bugün CVK Park Bosphorus İstanbul’da düzenlediği basın toplantısı ile 2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini aktardı. Basın toplantısına Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör katıldı.

Bakyapı, 2018’de Bursa’da "Prestij Gold" ve "Prestij Park Bulvar" konut projeleri ve "Bakyapı Prestij Optimum Alışveriş Merkezi" projeleriyle yeni yatırımlarına devam ediyor.

Bakyapı "Huzurlu Yaşam Alanları" sloganıyla hayata geçirdiği tüm projelerinde bulunduğu bölgeye yüksek katma değer ve prestij katıyor.

Bu yıl da yeni projeleriyle faaliyetlerini sürdüren Bakyapı devam eden projeleriyle birlikte Bursa'da 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırımla 4 bin 100 adet ticari ve konut hayata geçiriyor.

Prestij Park Bulvar başlıyor

Yeni yatırım planlamaları hakkında bilgi veren Bakgör, “Bursa Osmangazi’de satın aldığımız 41 bin metrekarelik arazide ‘‘Prestij Park Bulvar’’ ismiyle, iddialı...