16 / 04 / 2024

Ankara'da konut seçiminde öncelikler değişiyor!

Ankara'da konut seçiminde öncelikler değişiyor!

ISTANBUL'dan sonra rotayı Ankara'ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.



ISTANBUL'dan sonra rotayı Ankara'ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor. Sayısı hızla artan konut ve rezidans projelerinin çokluğu , konut arayışında olanları bir hayli zorluyor. Ankaralılar için konut seçerken doğa ile iç içe olmak ve şehrin kalabalığından uzakta sosyalleşebilmek ilk sıralarda yer alıyor. Dolayısı ile İncek Yumrutepe konumu itibarı ile  Ankara  'nın yeni gözde yerleşim bölgesi olacak . 


GÖL VE ORMAN MANZARALI KONUT PROJESİ 

Ankara'nın hem göl hemde orman manzarasına sahip konut projesi Uptown İncek , doğayı evinize taşırken, sosyal olanakları ile de öne çıkıyor. 2015 yazında teslim edilecek olan Uptown İncek aynı zamanda bölgenin en erken tamamlanan ve ilk teslim edilecek olan projesi olma özelliği taşıyor. 


Ankara'da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı: " 2015 yazını Uptown İncek sakinleri ile birlikte en güzel şekilde karşılamaya hazırız. Hem göl hem de orman manzarasını bir arada sunarak temiz havayı doğayı kesintisiz bir manzara ile Uptown 'da alıcılarımıza sunacağız, aynı zamanda sakinlerimiz aileleri ve çocukları ile birlikte için her türlü imkanın yer aldığı projemizde yepyeni bir hayata adım atacaklar" dedi. 


Anadolu


Geri Dön