26 / 04 / 2024

Ankara'nın akıllı evleri: ONS İncek Residence

Ankara'nın akıllı evleri: ONS İncek Residence

Ankara'nın solo yaşam ihtiyaçlarına akıllı çözümler sunan ONS İncek Residence, satış ofisinde düzenlenen brunch davetinde Türkiye'de ilk defa sesli komut sistemi ile Ankaralıları buluşturdu. Konutlardaki aydınlatma ve perde sistemleri sesli komutla yönlen



Akıllı ev teknolojisinin yüksek standartta kullanıldığı ONS İncek'te, bruncha katılan davetliler ilk defa sesli komut sistemi ile tanıştı. 


Oldukça renkli geçen davette, misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler. 


Satış ofisini gezen misafirler, kişiye özel geliştirilen sesli komut sistem uygulaması ile örnek dairelerde akıllı ev teknolojisini deneyimleme fırsatı buldular. 


İsteğe bağlı olarak örnek daire aydınlatması, perde sistemi ve konsiyer hizmetlerinin tamamını kendi sesleriyle verdikleri komutlar ile yönlendirerek, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiler. 


Ankara Ons İncek Residence fiyatları


2016 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek olan Ons İncek Residence projesinde daire tipleri  1+1, 2+1, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. 


Ankara Ons İncek Residence'da fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen Ons İncek Residence Evleri'nde kuleler 41, 43 ve 45 katlı olarak planlandı.Tapuların hemen teslim edildiği Ons İncek Residence Ankara'da toplam 992 adet rezidans daire yer alıyor.


Ankara Ons İncek Residence'da  1 oda 1 salon daireler 302 bin TL ile 429 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 404 bin TL ile 568 bin TL, 3 oda 1 salon daireler 935 bin TL ile 957 bin TL arasında değişiyor.




Geri Dön