16 / 04 / 2024

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.



Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, ankastre setlerinde geniş ürün seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor. 3’lü Inox ankastre setinde; ankastre davlumbazlar 3 farklı emiş gücü ayarının yanısıra bacalı ya da karbon filtreli kullanım özelliğiyle öne çıkarken, Inox ankastre ocaklar ise otomatik düğmeden ateşleme ve gaz kesme emniyeti  ile dikkat çekiyor. Inox ankastre fırınlar ise 3 farklı pişirme fonksiyonu ve parmak izi tutmayan dış yüzey özelliğiyle tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor.


Koçtaş’ta bulunan onlarca çeşit ankastre setleri arasından mutfaklarına en çok yakışanı seçmek isteyenler, en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret edebilir.



Geri Dön