29 / 03 / 2024

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Fuara sektörün öncü isimlerinin de katılması bekleniyor.



Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olan inşaat sektörüne büyük katkı sağlayan, sektörünün en eski ve köklü fuarlarından Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Bu yıl 80 ülkeden 350 katılımcı firmayı 25.000 profesyonel ziyaretçi ile buluşturmayı hedefleyen ANKOMAK 2016; sektöründe lider isimleri ağırlamaya hazırlanırken, fuar ziyaretçileri de sektörle ilgili verimli bilgiler ve son yenilikler ile buluşmaya hazırlanıyor.


1-5 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo’da gerçekleşecek olan Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK 2016'da; inşaat sektörünün yanı sıra madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörleriyle ilgili ürün, hizmet ve teknolojiler de sergilenecek. Sektör temsilcilerine yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılması amacıyla düzenlenen "Yurtdışı Alım Heyetleri Programı" T.C. Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin desteğiyle bu yıl 35 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek.


Geri Dön