19 / 04 / 2024

Anlaşma sağlandı! 15 bin 500 TL promosyon...

Anlaşma sağlandı! 15 bin 500 TL promosyon...

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı maaş promosyon miktarlarını araştırmaya devam ediyor.



Emeklilerde en yüksek 10 bin, memurlarda ise 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonlarıyla ilgili Ekim ayında da yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Yalova'da belediyede 489 personel için 15 bin 500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Bankaların promosyon yarışı Ağustos ve Eylül aylarının ardından Ekim ayına da sıçradı. Önce emekli maaşlarıyla başlayan promosyon ödemeleri ardından kamuya sıçradı. Emekliler için en yüksek promosyon rakamı 10 bin TL'ye ulaşırken, kamu çalışanları için en yüksek rakam 41 bin 500 lira oldu. Kamu için verilen promosyon rakamlarının ardından özel sektör çalışanları da bekleyiş içerisine girdi. Fakat şimdilik özel sektör çalışanları için bir promosyon ödemesi düşülmese de yakında bu tarafta da yeni gelişmelerin olabileceği tahmin ediliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön