27 / 04 / 2024

kamu çalışanlarına promosyon ödemesi

kamu çalışanlarına promosyon ödemesi

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı maaş promosyon miktarlarını araştırmaya devam ediyor.

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Kamu çalışanlarına hayat pahalılığı tazminatı önerisi! BDDK personelinin ödemesinde şartlar değişiyor mu?

Ankara'dan İstanbul'a taşınacak olan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik hayat tazminatı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Konu Meclis'te de gündeme geldi ve milletvekillerinden çarpıcı bir öneri geldi. 

Kamu çalışanlarına kira yardımı ne zaman yapılacak?

Son dönemde artan kiralardan sonra kamu çalışanları uygun fiyata kiralık ev bulmakta zorlanıyor. Bu noktada memurlar 2024 yılında devletten kira desteği bekliyor. 

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Özel sektör çalışanlarına son dakika müjdesi! Ocak'tan sonra o ödeme tam 35 bin 108 TL'ye yükselecek!

Özel sektör çalışanlarına ödenecek kıdem tazminatı resmen artıyor. Peki kıdem tazminatı tavanındaki artış hangi çalışanları etkileyecek? İşte ayrıntılar... 

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Milyonlarca SSK'lıya son dakika yüzde 14 zam müjdesi! Yeni zamlı maaş tablosu ortaya çıktı!

Kamu çalışanlarına ilişkin toplu sözleşme görüşmeleri sürüyor. Bugün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılan ikinci toplantıdan sonra memurun zam talepleri ele alındı. Bu kapsamda, emekli ve memur için teklif edilen zam oranı da belli oldu. İşte yeni zamlı maaş tablosu...

Memur ve memur emeklileri hemen göz atın! Tek tek hesaplandı: 2024 Ocak zamlı maaşlar kaç TL olacak? 

Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmesinde 2024 senesinin ilk 6 ayı için yüzde 14, ikinci 6 ayı için yüzde 9, 2025 ilk 6 ayı yüzde 6, ikinci 6 ayı yüzde 5 zam teklif sunuldu. Peki 2024 Ocak zamlı maaşlar kaç TL olacak? 

3600 ek gösterge piyangosu! Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak!

Milyonlarca emekli memuru ile memuru kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanırken bütün kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge piyangosu da vuracak. Bununla birlikte Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak.

Kamu-Sen'in toplu sözleşme talepleri açıklandı: Kamu çalışanlarına yüzde 100,2 zam! 

Toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Memur-Sen'in ardından Kamu-Sen de taleplerini tek tek sıraladı. Kamu-Sen, 2024 yılının tamamı için refah payı dahil kümülatif yüzde 100,2, 2025 yılının tamamında ise refah payı dahil tüm maaşlara yüzde 58,4 zam talep etti. İşte ayrıntılar...

kamu çalışanlarına promosyon ödemesi Haberi

kamu çalışanlarına promosyon ödemesi

Emeklilerde en yüksek 10 bin, memurlarda ise 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonlarıyla ilgili Ekim ayında da yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Yalova'da belediyede 489 personel için 15 bin 500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Bankaların promosyon yarışı Ağustos ve Eylül aylarının ardından Ekim ayına da sıçradı. Önce emekli maaşlarıyla başlayan promosyon ödemeleri ardından kamuya sıçradı. Emekliler için en yüksek promosyon rakamı 10 bin TL'ye ulaşırken, kamu çalışanları için en yüksek rakam 41 bin 500 lira oldu. Kamu için verilen promosyon rakamlarının ardından özel sektör çalışanları da bekleyiş içerisine girdi. Fakat şimdilik özel sektör çalışanları için bir promosyon ödemesi düşülmese de yakında bu tarafta da yeni gelişmelerin olabileceği tahmin ediliyor. 

SON PROMOSYON HABERİ YALOVA'DAN GELDİ!

Promosyon ödemeleriyle ilgili en...