28 / 03 / 2024

Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT'den alacak!

Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukları olan ailelere nakit para yardımı yapacağını duyurdu. Şimdi T.C Kimlik Kartı ile başvuran her ay PTT'den alacak! Son dakika müjdesi olarak açıklanan bu yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin devamını okuyabilirsiniz.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, anne babaların çocuklarına bakmak için evde kalmalarına yardımcı olmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartıyla başvuran anne babalar, her ay belirli bir miktarda harçlık alabilecekler. Bu harçlık, anne babaların çocuklarına daha iyi bakabilmelerine yardımcı olacak.

Başvuru yapmak isteyen anne babaların, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını kullanarak PTT şubelerine gitmeleri gerekiyor. Başvuru işlemi ücretsizdir ve başvuruların sonucu 30 gün içinde açıklanacaktır.

 Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT den alacak!

Bu uygulama ile ilgili olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, anne babaların çocuklarına bakabilmeleri için destek olmanın önemine vurgu yaparak, bu programın ailelerin hayatını kolaylaştırmak için tasarlandığını söyledi.

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukları olan ailelere nakit para yardımı yapacağını duyurdu. Şimdi T.C Kimlik Kartı ile başvuran her ay PTT'den alacak! Son dakika müjdesi olarak açıklanan bu yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin devamını okuyabilirsiniz...İşte ayrıntılar...


Geri Dön