26 / 04 / 2024

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!



Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Pek çok farklı kalemden destek sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 50'den fazla destek projesi yürütürken, yeni doğum yapmış kadınlara annelik desteği sunuyor. Bahsi geçen bu ödenek, 1300 TL olarak yalnızca bir defa ödeniyor.  Karşılıksız ve geri ödemesiz doğum yardımı hakkında daha fazla bilgi için haberi okuyun... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön