19 / 04 / 2024

Ant Çevre, atıksu arıtma projesi hazırlıyor!

Ant Çevre, atıksu arıtma projesi hazırlıyor!

Ant Çevre Teknolojileri, tüm çevre mühendisliği uygulamaları alanlarında, ağırlıklı olarak evsel ve endüstriyel atıksu arıtımı, su arıtımı konularında tesislerin tasarımı ve işletmeleri dahil olmak üzere anahtar teslimi projeleri üstleniyor...



Ant Çevre Teknolojileri, tüm çevre mühendisliği uygulamaları alanlarında, ağırlıklı olarak evsel ve endüstriyel atıksu arıtımı, su arıtımı konularında tesislerin tasarımı ve işletmeleri dahil olmak üzere anahtar teslimi projelerini üstlenmek ve arıtma ekipmanlarını üretmek konularında faaliyet gösteriyor.


Yurtiçinde ağırlıkla sanayi ve şehir arıtmalarında başarılı işler gerçekleştiren Ant Çevre, 2012 yılında yurtdışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirerek Türkmenistan’a açılım yaptı.


Şirketimiz Ant Çevre, ilk etapta, Türkmenistan’da Büyük Selçuklu Devleti’nin başkentliğini yapmış olan Mary Vilayeti Bayramali ve Garakum ilçelerinin 2 adet 10.000 m3/gün atıksu arıtma-tesislerinin imalatlarına başladı ve 2014 yılı Nisan ayında teslim için projelerin son aşamalarına yaklaştı. Projelerin bitiminin ardından Mary Vilayeti sınırları içerisinde bulunan Türkmengala ve Yolöten ilçelerinde, iki adet daha atıksu arıtma tesisine başlamayı planlıyoruz.

2014 yılı başları gibi Lebap Vilayeti’nin Serdarabat Atıksu arıtma tesisi ve 30.000 m3/gün İçme Suyu Arıtma tesislerine Siemens Trident Teknolojileriyle (Westech Inc.) çözüm bularak start alma noktasına geldi.


Ant Çevre aynı zamanda 2013-2015 yılları arası iş planlama sürecinde tasarladığı ve gerçekleştirmek istediği büyük vilayet arıtma projesi olan Mary Vilayeti Merkez 100.000 m3/gün içme suyu arıtma ihalesini de kazandı ve hemen akabinde uygulama projelerine başladı.Ant Çevre, Türkmenistan’da kısa bir zaman zarfında yakaladır.170.000.000 USD’lik iş potansiyeliyle 2013-2015 dönemiplanlamalarını reel anlamda gerçekleştirdi...Ant Çevre, Türkmenistan’da en son çevre sistemleri alanında geliştirdiği projelerde, hem ileri çevre mühendisliği hem de kuramların değer yaratma yönetimi perspektifini taşıma ve transferi çabasında. Böylece çevre projelerinin Türkmenistan ülkesinin amaçlarına hizmet eden ve Türkmenistan’a değer yaratan sistemlerine entegrasyonu sağlanmış oluyor.



Değer yaratmanın temel taşlan olan etkin iş, planlama, lojistik, kalite standardı ve karar alma süreçlerimiz, yaratıcı çözümler, ekonomik inşaat maliyetleri ve üstün nitelikli yeni teknolojiler olarak hizmetimize direk yansımakta. Ant Çevre kurulduğu ilk günden beri, Ant Yapı’nın ilkeleri ışığında daha şeffaf, yalın, bilinçli, işbirliğine, güvene dayalı ve nitelikli bir iş platformu oluşturmak için çalışıyor.


ANT YAPI İNSAN VE YAŞAM DERGİSİ 


Geri Dön