19 / 04 / 2024

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde 2. imzalar atıldı!

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde 2. imzalar atıldı!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci ıslak imzalı sözleşme imzalandı. Kimyeci, “Emek ve Aksaray Mahallemizde yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni 350 dönümlük alanda gerçekleştireceğiz. " dedi.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci ıslak imzalı sözleşmeyi, hak sahibi Nihat Cemaligil ile gerçekleştirdi.


Makamda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Kimyeci, “Emek ve Aksaray Mahallemizde yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni 350 dönümlük alanda gerçekleştireceğiz. Güzel bir şehircilik anlayışıyla, Antakya’mıza ihtiyaç duyulan modern bir yaşam alanı kazandıracağız. Şehrimizde çok önemli yapılara imza atmış meslektaşımız, duayenimiz Mimar Nihat Cemaligil ağabeyimize, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Sözleşme imzalayan, hak sahibi Nihat Cemaligil ise, “Projeyi çok güzel buldum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

İmza töreninde, Başkan Kimyeci’ye; Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Toysal, İmar ve Şehircilik Müdürü Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Akyürek de eşlik etti. 


Özyurt


Geri Dön