29 / 03 / 2024

Antalya Alanya'da 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Antalya Alanya'da 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü'nden Alanya ilçesinde çocuk parkı ve yeşil alan durumunda bulunan tarla 1 milyon 896 bin 762 TL'ye 25 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.



TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ YAPILACAKTIR


Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğünden:


No:1

İşlem:Satış

Meop No:07030105433

Taşınmaz Yeri:Konaklı (Telatiye) Mah. 

İmar Durumu:Günü birlik T.T.A. 

Ada/ Parsel: 358/8

Yüzölçümü (m2): 1.872,35 m2

Fiili Durumu: Çocuk Parkı ve Yeşil Alan

Hazine Hissesi: Tam

Cinsi: Tarla 

Tahmini Bedel (TL):1.896.762,00-TL

Geçici Teminat (TL): 569.028,00-TL

İhale Tarihi:25.03.2015

İhale Saati: 14:10


1 - Yukarıda niteliği belirtilen taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile karşısında yazılı tarih ve saatte Alanya Milli Emlak Müdürlüğünde toplanacak komisyonca yapılacaktır.

2 - Yukarıda niteliği belirtilen taşınmaz 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında tamamı Turizm Tesis Alanı içerisinde kalmakta olup, taşınmaz üzerinde konaklama üniteleri, içermeyen sadece günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik duş, gölgelik, soyunma kabini, wc, büfe, lokanta, pastahane, çayhane vb. tesisler yapılabilir. Yan bahçeye çekme mesafesi 5 metredir. Maksimum E= 0,20 yapı yüksekliği en fazla 4,50 metre olacaktır. Aynı parsel bütününde kalan günübirlik turizm tesisleri, parsel içinde yapılacak turistik tesislerin tamamlayıcısı olabilir. İnşaat emsali imar parseli bütünü üzerinden hesaplanır, ancak İmar planında GT ile işaretli alanda yapılacak tesislerin toplam inşaat alanı GT ile gösterilen alanın 0,20 sini geçemez. Bu alanda Minimum ifraz 1.000,00 m2'dir.

3 - Şartname ve ekleri mesai saatleri içinde talep edilmesi halinde Alanya Milli Emlak Müdürlüğünden bedelsiz olarak temin edilebilir.

4 - Taşınmazın satış bedeli talep edilmesi halinde, 4706 SK 5. maddesine göre kanuni faizi ile birlikte (24) ay, (8) eşit taksitte ödenebilir. Ayrıca taşınmaz için müşteriden satış bedeli haricinde KDV, Vergi, Resim ve Harç alınmayacaktır. Taşınmazlar satış tarihinden itibaren 5 yıl süreyle emlak vergisinden muaftır.

İhaleye iştirak etmek isteyenler;

a) Geçici Teminatı (Tedavüldeki Türk parası, mevduat ve katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)

b) Tebligat için Türkiye de adres göstermeleri,

c) Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretini vermeleri, (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) Özel hukuk tüzel kişilerin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel Kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; Kamu Tüzel Kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve (c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsilen yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri.

5 - Halen haklarında ihalelerden yasaklama kararı bulunan tüzel ve gerçek kişiler (kendi adına veya temsilen) ihalelere katılamayacaklardır. Bu kişilere ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilecektir.

6 - Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve İhale Komisyonu sorumlu değildir.

7 - Komisyon gerekçesini açıklayarak ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur. Telefon: 0242 511 66 28 Faks: 0242 513 77 25  www.milliemlak.gov.tr adresinden de takip edilebilir



Geri Dön