27 / 04 / 2024

Antalya Atatürk Kültür Merkezi 22 Kasım’da açılıyor!

 Antalya Atatürk Kültür Merkezi 22 Kasım’da açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Üçgen Mahallesi’nde hizmete soktuğu Atatürk Kültür Merkezi, 22 Kasım Perşembe günü saat 11.00’de resmi olarak açılıyor



Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Altındağ Mahallesi’nde kısıtlı imkanlarla hizmet veren Atatürk ASMEK Kurs Merkezi, kent merkezinde yer alması ve ulaşımın kolay olması nedeniyle Üçgen Mahallesi’nde yeni bir binaya taşındı ve kapasitesi artırılarak Atatürk Kültür Merkezi haline getirildi. Üçgen Mahallesi Dolaplıdere Caddesi 107 Sokak’ta Ekim ayından bu yana faaliyette olan Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Atatürk ASMEK Kurs Merkezi ile Atatürk Spor Merkezi yer alıyor. 4 katlı ve 9 derslikli Atatürk ASMEK Kurs Merkezi’nde vatandaşların mesleki, sanatsal ve kültürel yönden gelişmesi için 38 branşta 56 kurs veriliyor.


402 KADIN YARARLANIYOR


Atatürk Spor Merkezi’nde ise kadınlara yönelik ücretsiz pilates, yoga, step-aerobik dersleri düzenleniyor. Atatürk Spor Merkezi’nden, ulaşım noktalarına yakın olması nedeniyle kentin çeşitli mahallelerinden gelen 402 kadın yararlanıyor. Spor merkezi spor-kondisyon aletlerinin bulunduğu giriş katı, pilates derslerinin verildiği bodrum katı ve idari ofisin bulunduğu üst kat olmak üzere toplam 3 alandan oluşuyor. Atatürk Kültür Merkezi’nin resmi açılışı 22 Kasım Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek törenle yapılacak. Açılış törenine tüm Antalyalılar davetli.

Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön