24 / 04 / 2024

Antalya Bahtılı'nın imar sorunu çözülecek!

Antalya Bahtılı'nın imar sorunu çözülecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, Bahtılı Mahallesi'nin imara ihtiyacı olduğunu dile getirdi. 



Bahtılı Mahallesinin imara ihtiyacı olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, “İmar geciktikçe mahalleli elindeki toprakları satmak zorunda kalıyor” dedi. 

Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre seçim çalışmalarını CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’yla birlikte Bahtılı Mahallesini ziyaret ederek sürdüren Semih Esen, “ Çiftçilikle ilgili birtakım projelerimiz de var ancak bu mahallenin çözüm bekleyen öncelikli sorunu imardır. Bu konuyu çözmek için nereye başvurmamız gerekiyorsa başvurcağız ve ne yapacaksak Bahtılı halkıyla birlikte yapacağız” diye konuştu. 

Bahtılı Mahallesi için düşünülen imar planı konusunda fedakarlığa hazır olduğunu söyleyen Esen, “Bu imar planı yeterki hayata geçirilsin” dedi.

İmar planı için kapalı kapılar arkasında görüşmeler yapmayacağını vurgulayan Esen, “ İmar planını direk sizlerle ve kentin paydaşı olan meslek odalarıyla görüşüp değerlendireceğiz. Araya kimseyi sokmayacağız, gizli ve kapalı kapılar arkasında görüşmeler yapmayacağız, bu konudaki her şeyi sizlerle değerlendirip çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.


Geri Dön