25 / 04 / 2024

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projenin silueti ortaya çıkmaya başladı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini canlandıracak Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatı hızla yükseliyor. Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin silueti ortaya çıkmaya başladı.


Görenleri heyecanlandıran proje dikkatleri üzerine çekiyor. Proje tamamlandığında Antalya, geleneksel çarşı kültürünün yaşatılacağı, çeşitli sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapacak yeni bir kültür ve ticaret merkezi kazanacak. Proje ile esnafın da yüzü gülecek 


ANTALYA'YA YAKIŞAN TESİS 


Toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip proje ile Doğu Gar ajında yıllardır süre gelen geleneksel alışveriş kültürü modern bir alt yapıyla sunulacak. Festival Çarşısı esnafı tekıai' buraya taşınacak. 5 katlı tesisin ilk iki katında gıda ürünlerinin yer alacağı pazar yeri, üstteki iki katta ise Festival Çarşısı'na ait dükkanlar, en üst katta da kafe ve eğlence alanları ile dükkanlar yer alacak. Doğıı Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi, uluslararası festivallere ev sahipliği yapan Antalya'ya yakışan, kenti ziyaret eden turistlerin yeni uğrak noktası olacak. 


KÜLTÜREL HAREKETLİLİK HİÇ BİTMEYECEK 


Büyükşehir Belediyesi İsmail Balıa Süıelsan Konservatuvarı ve Antalya Şehir Tiyatroları da Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi içerisinde yer alacak. Tiyatro ve konser salonları, müze ve galerisiyle kültürel hareketlilik Doğıı Garajında İliç bitmeyecek. Ayrıca projede sadece Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi ziyaretçileri değil, Nekropol alanında vakit geçirmek isteyenlerin de kullanabileceği, yer altında 3 katlı bir otopar k planlandı. Otopark, 575 binek araç ve kent merkezine gelen tur otobüsleri için 29 otobüs-minibüs kapasiteli olacak. 


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön