25 / 04 / 2024

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Kültür Merkezi Projesi’nin temelini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı törenle yarın atıyor.



 

Antalya Büyükşehir Belediyesi,18 milyon lira yatırım bedeli ile Gazipaşa’ya muhteşem bir kültür merkezi kazandırıyor.  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tiyatro-sinema salonlarından, havuz-saunaya, yaşlı- engelli mola evlerinden, spor ve eğitim salonlarına ilçe halkının her türlü kültürel ve sosyal ihtiyacını karşılayacak olan Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temel atma töreni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla yarın saat 10.00’da gerçekleşecek. 

 

PROJEDE HER ŞEY VAR

 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de bizzat yakından ilgilendiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nde her şey düşünüldü. Proje 3’ü ana bina olmak üzere 5 bloktan meydana geliyor. A blok zemin katta; sığınak, havuz, buhar odası, sauna, kabul günü salonu, giriş holü ve teknik odalar yer alacak. A blok 1. katta 2 adet sinema salonu, aerobik salonu, depo, vip salonu ve fuaye alanı, 2.  katta 500 kişilik tiyatro salonu, eğitim salonları ve kulis odaları, 3. katta ise sınıflar, fuaye alanı ile kulis odaları yer alacak. B Blok’ta ofisler, eğitim salonları, yemekhane ve sınıflar bulunacak. C blokta ise Yaşlı Mola Evi, D blokta Engelli Mola Evi, E blokta ise Çocuk Oyun Evi bulunacak.

 

 


Geri Dön