25 / 04 / 2024

Antalya Kemer'de Dinopark hizmete girdi!

Antalya Kemer'de Dinopark hizmete girdi!

Kemer'in Göynük beldesinde hareket eden ve ses çıkaran 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinopark törenle hizmete girdi



Kemer'in Göynük beldesinde hareket eden ve ses çıkaran 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinopark, törenle hizmete girdi.


Daha önce ziyarete açılan Dinopark'ın resmi açılışı nedeniyle düzenlenen törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kemer Belediye Başkanı Yusuf Üras ve davetliler katıldı. Akaydın'a, açılış sırasında çekilmiş fotoğraflardan oluşturulan albüm hediye edildi.


Başkan Akaydın ve katılımcılar, dinozorların yanı sıra çocuk oyun alanları, 7D sinema, planetaryum, yer çekimsiz ortam sağlayan ve astronotların uzay mekiği içerisindeki hareketlerinin anlaşılmasını sağlayacak simülatörün de bulunduğu alanı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.


Ünlü manken Tuğba Özay ve Arzu Yanardağ da Dinopark'ı gezdiler.


Girişinde ziyaretçileri, ''Apatosaurus'' cinsi dinozor ile korku filmlerine konu olan ''T-Rex'' dahil 28 dinozor maketinin yer aldığı Dinopark'ta vatandaşlar, pençe ve kuyruklarını oynatabilen, başını çeviren, ses çıkaran dinozorların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Akaydın, burada yaptığı açıklamada, Dinopark'ı uzun zamandır takip ettiğini belirterek, Türkiye'nin turisti eğlendirme konusunda eksik kaldığını, ancak 11 milyon turisti ağırlayan Antalya'nın böyle bir parka kavuşmasının önemli olduğunu söyledi.


Dinopark Yatırımcı Firma Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkan ise, Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük dinazor parkını açmış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, turizme çok büyük katkısı olacağını düşündüğü parkı tüm Antalyalılar'ın ziyaret etmelerini beklediğini kaydetti. 


AA


Geri Dön