19 / 04 / 2024

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.



Antalya Kepez Kaymakamlığı, Namık Kemal Bulvarı'ndaki kiralık yerden Sakarya Bulvarı'ndaki yeni binaya taşındı. Kaymakamlık, inşaatı tamamlanan yeni binasında hizmet veriyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü de konağın yanı tarafında bulunan yeni binaya taşındı. Yeni hizmet binasında 55 araçlık kapalı, 140 araçlık da açık otopark yer alıyor. 

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, yeni binada bütün birimlerin toplandığını, eski binada az sayıda birimin bulunmasına rağmen sıkışık vaziyette çalıştıklarını söyledi. Özgödek, SGK, PTT ve belediye gelir şefliğinin de binada yer aldığını söyledi.

Özgödek, “Günde ortalama 5 bin kişiye hizmet verdiğimiz için otopark sıkıntımız var. Hükümet konağımız Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alıyor. Vatandaşlarımızın buraya rahat ulaşması için Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilileri ile görüşmemiz oldu. Çallı ve Pil Fabrikası önünden hükümet konağına ring seferlerle düzenlenecek. Tramvay hattı da tamamlandığında ulaşım sıkıntısı ortadan kalkacak" şeklinde konuştu.
 


Geri Dön