29 / 03 / 2024

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

2015 yılı Kepezimizin için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Antalya Kepez Belediye Başkanı Yusuf İşeri, yeni yılda bir çok büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.



Kepez Belediye Başkanı Av.Hakaıı Tütüncü"nün çok iyi çalıştığını ve Kepez'i her geçen gün adeta yeniden inşa ettiğini söyleyen Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri; "İşimiz Hizmet. Gücümüz Millet. Bize verilen değeri biz çok iyi biliyoruz. Bizler de Kepez halkını çok iyi tanıyoruz. Bu nedenle değer veriyor., dokunuyor ve dinliyoruz. Halkımızın istediklerini yerine getiriyoruz. Onların istemediği hiçbir işi yapmıyoruz. Bu yüzden Kepez halkımızın istekleri doğrultusunda modern bir şehir haline geliyor" dedi.Başkan Yusuf işeri, çalışkan Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü, ile çok iyi çalıştıklarını söyledi. Başkan Yusuf İşeri; "Başkanımız Hakan Tütüncü, esnaf ile, halk ile el ele vererek birlikte çalışıyor. Bu nedenle de Kepez her geçen gün daha da büyüyor. Sorunları konuşarak sürekli toplantı yaparak çözüme kavuşturuyor. Birlikte hareket edilince ortaya çıkan tüm sorunların da kendiliğinden kalktığını görüyoruz. Yeni Türkiye Yeni güç. hedef 2023" dedi. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri. 6 yıldır okullarımızın ve öğrencilerimizin hizmetinde olduklarını söyledi. Başkan Yusuf işeri, "Başkanımız Hakan tütüncü, tüm okulların bakım ve onarımını yaparken sosyal ortamlarda sunuyor. Gençlerimiz "macera parkı" için artık gün sayıyor. Yeni açılacak olan yollar Kepez'in can damarı olacaktır. 


Şehir Hastanesinin yolları açılıyor. Peyzaj mimarları Kepez'i güzelleştiriyor. Bundan böyle Kepez daha da yeşil olacaktır" dedi.Dokumayı halka açıyoruz diyen Başkan Yusuf İşeri;


"Başkanımız Dokuma'nın geleceğini Antalya'da yaşayanlar belirleyecek diyerek özel olarak oluşturulan çalışma gurubu ile sürekli toplantı yapıyor. Şehrin en değerli arazisi için şehrin ortak aklını harekete geçirdi, dokumayı ortak akılla şehir parkı yapıyor. Esnaf, Belediye ve Hükümet işbirliği ile esnaflara çok farklı imkanların sunulacağı bir dönem yaşanacak. Problemler konuşularak çözüme kavuşturuluyor" dedi.Başkan Yusuf İşeri. 3 mahalleye daha doğalgaz geleceğini söyledi. Başkan İşeri; Kepez Temiz Enerjiyi sevdi. Doğalgaz kullanan mahalle sayısında da hızla artış var. 5 Yılda 20 binden fazla tapu dağıttık. Artık Göçerler mahallesinde oturan vatandaşlarımız da tapularına kavuşacak. Kepez'in gücünü güç katıyoruz. Kepez halkı bizden, biz kepez halkından çok memnunuz'" dedi. Toki eliyle Sütçüler bölgesinde inşa edilenr Kepez Devlet Hastanesinin inşaatı hızla ilerliyor diyen Başkan Yusuf İşeri;


" Bu tesis 29 Ekim 2015 tarihinde açılacaktır.Bu hastane. Kepez tarihinin en önemli yatırımlarından biridir. Diğer sağlık yatırımlarının da hayata geçmesi için Kepez önemli bir Sağlık merkezi haline gelecek ve gelişecek. İman Hatip Lisesi de artık gün sayıyor, yaşlılarımıza yeni yapılan Şevkat evimiz huzur verecek. Antalya'nın sembolü olacak yeni eserler ve bu yıl hayata geçirilecek" dedi. 


Antalya Beyaz


Geri Dön