29 / 03 / 2024

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.



Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Muhittin Böcek’in başkanlık yaptığı oplantıda 10 mahalleyi kapsayan Kırcami Bölgesi ile ilgili 1/25 bin ve 1/5 binlik Nazım İmar Planı revizyonu da komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Başkan Muhittin Böcek, “Kırcami sorunu orada yaşayan vatandaşlarımızın kaderi değildir” diyerek plan revizyonunu oy birliğiyle kabul eden meclis üyelerine teşekkür etti.


KIRCAMİ REVİZYONU OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Muhittin Böcek’in imzasıyla gündeme gelen Kırcami ile ilgili 1/5 bin ve 1/25 binlik Nazım İmar Plan Revizyonu ile ilgili önerge de gündeme alınarak konuşuldu. Vatandaşın mağduriyetini gidermek amacıyla konunun aciliyetine binaen toplanan komisyon üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Böcek, bazı plan kararları ve plan hükümlerinin yeniden düzenlenmesini içeren plan revizyonunun oy birliğiyle meclisten geçmesine katkı sağlayan meclis üyelerine de teşekkür etti. Başkan Böcek, “Kırcami meselesi ortada yaşayan vatandaşlarımızın kaderi değildir diye defalarca söylemiştim. Bir tarafta 10 katlı binalar, yan tarafında da marul ekmeye devam eden hemşehirlerimiz var. Orada tarım artık yok. Bu konuyu hepinizin önemsediğini gördüm ve çok da mutlu oldum” şeklinde konuştu.


Geri Dön