27 / 04 / 2024

Antalya kış turizmini geliştiriyor!

Antalya kış turizmini geliştiriyor!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bir eğlence parkının kış turizmi için şart olduğunu söyledi. Antalya kış turizminde istenilen noktalara gelmeye çalışıyor.



Antalya'nın yeni hayallere ve yeni yatırımlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Disneyland benzeri bir eğlence parkının kış turizmine ve işsizliğin önlenmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi. 


YENİ CAZİBE MERKEZİ 

Kış aylarında turizmi ayakta tutacak yeni cazibe merkezlerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hacısüleyman, "Akvaryum bununla ilgili bir modeldi. Bir yatırımcımız bu hayal ile ilgili doğru hareket etti ve bir cazibe merkezi yarattı. Şimdi bunun gibi şehir içerisinde, kolay ulaşılabilecek yeni cazibe merkezleri yaratılması lazım. Bunların en önemlisi hem hava yağmurlu olduğunda vakit geçirilebilecek hem de hava güneşli olduğu zaman gezebileceğimiz bir temalı eğlence parkı olması lazım. Eğer böyle bir temalı park yaratabilirsek o zaman kış aylarındaki doluluğu artırabiliriz" dedi. 


Kundu'ya Disneyland! 

HACISÜLEYMAN'IN talebinin karşılığı ise Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit'ten geldi. Turizmgzetesi.com'a açıklama yapan Tuncay Kilit, Kundu'da 500 dönümlük alanda Disneyland kurmak için harekete geçtiklerini duyurdu. 

Sabah


Geri Dön