16 / 04 / 2024

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.



Antalya'da otogar esnafları koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşadıklarını dile getirerek kira ödemelerinde indirim yapılmasını talep etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; esnaflar adına konuşan Antalya Otobüs İşletmecileri Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Günnaroğlu, esnafı kiralarını ödemekte zorlandığını dile getirdi.

Salgında sefer sayılarının yüzde 75 oranında azaldığını aktaran Günnaroğlu, bu dönemde personel çıkarmadıklarını ve maaşlarını ödemeye devam ettiklerini belirtti.

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle haftada 2 ya da 3 gün seferleri iptal etmek zorunda kaldıklarını söyleyen Günnaroğlu, "Salgın sürecinde giderlerimiz artarken gelirlerimiz büyük ölçüde düştü. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesinden yüzde 50 oranında kira indirim talebinde bulunuyoruz. 80'e yakın belediye, 2021 dönemi otogar kiralarında yüzde 50 ve 75 oranında indirime gitti. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesinden de bu hassasiyeti göstermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Günnaroğlu, otogar esnafıyla birlikte Belediyeye giderek taleplerini ilettiklerini en kısa süre içerisinde olumlu bir dönüş beklediklerini sözlerine dile getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!


Geri Dön