27 / 04 / 2024

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.



23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.  Fuar toplamda 3 holde 12.000 m²’lik net kapalı alanda yapılacaktır. Fuarın ana organizatörü olan Pyramids Group Fuarcılık, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın Türkiye’de 21 firmaya verdiği yurt dışında fuar düzenleme belgesine sahip olup 20 yıldır yurtdışında değişik sektörlerde fuarlar düzenlemektedir. 2015 yılı itibariyle ilk kez yurt içinde Antalya Mermer Fuarı ve Antalya CityExpo ile sadece Antalya’da fuarlar düzenlemeye başlamıştır. Bölgeden gelen talep doğrultusunda Real Estate ve Investeurasia Fuarı’nın Antalya bölgesinde yapılması kararlaştırılmıştır. Aslen Mısır merkezli olan Pyramids Group’un Fas Kazablanka, Hollanda Amsterdam, Kuzey Irak’ta Erbil, Basra ve Süleymaniye’de ülke ofisleri bulunmaktadır. Yurtdışındaki tecrübesini yurtiçinde düzenlediği fuarların ziyaretçi çalışmalarına aktarmaya başlamıştır. Bu bağlamda fuarımıza başta İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Kuveyt, Dubai olmak üzere Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetler’den de yaklaşık 1000 kişilik V.I.P. ziyaretçi getirilecektir. Ayrıca Antalya’da A sınıfı oteller ile özel ziyaretçi çalışmaları yapılacak olup, her gün otellerden fuar alanına özel seçilmiş yabancı misafirlerin ziyareti sağlanacaktır.


Devletimizin G-20 zirvesini Antalya’da yapmaya karar vermesi ile başlayan bu süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Altın Portakal Film Festivali”nin ismini “Antalya Film Festivali” olarak değiştirerek Antalya isminin uluslararası anlamda daha öne çıkması hedeflenmiştir. Son zamanlarda Antalyaspor’a uluslararası marka değeri yüksek oyuncuların alınarak kulüp ve şehrin sürekli gündemde bulunması bu sürecin birer parçasıdır.

 

Dünyanın her kıtasından uçak seferleri düzenlenen iki havalimanına sahip Antalya'yı geçen yıl 12 milyon 66 bin yabancı ziyaret etti. Bu rakam, şehre gelen yabancı turist sayısında Cumhuriyet tarihinin rekoru oldu. 2014 istatistiki verilerine göre şehirde %40’ını Rus vatandaşların oluşturduğu 100 bin kişilik yabancı ikamet etmektedir. Bu yabancı vatandaşlar Antalya dışından da Türkiye’de diğer bölgelerden de konut sahibi olmayı istemektedirler. Bundan yola çıkılarak Investeurasia’nın ilk durağı olarak Antalya seçildi. 

 

Fuarı Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER)

Emlak Konut

Emlak Yönetim

Emlak Planlama (EPP)

Gedaş Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

 



Geri Dön