26 / 04 / 2024

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışları başladı.



23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışlarına başlamış bulunmaktayız. Fuar merkezi iç ve dış alan toplam 40.000 m² olup, toplamda 3 holde 12.000 m²’lik net kapalı alanda yapılacaktır. Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yaklaşık 1.000 kişilik VIP ziyaretçi grubu fuarı ziyarete gelecektir. Bu kişilerin listesi fuara katılan firmalarımız ile fuar öncesi paylaşılacaktır. Ayrıca Antalya’da A sınıfı oteller ile özel ziyaretçi çalışmaları yapılacak olup, her gün otellerden fuar alanına özel seçilmiş yabancı misafirler getirilecektir.


Neden Antalya? 

Dünyanın her kıtasından uçak seferleri düzenlenen iki havalimanına sahip Antalya'yı geçen yıl 12 milyon 66 bin yabancı ziyaret etti. Bu rakam, şehre gelen yabancı turist sayısında Cumhuriyet tarihinin rekoru oldu. Antalya; doğası, palmiyelerle sıralanmış bulvarları, geleneksel mimarisini korumuş merkezi Kaleiçi, büyük ölçekli turizm yatırımları ve pek çok mekanıyla yerli ve yabancıların gözde tatil merkezlerinden biri olarak kabul edilir. Bizde bundan yola çıkarak Investeurasia’nın ilk durağı olarak Antalya’yı seçtik.

 

Sizleri iş dünyasının monotonluğundan uzak, samimi ve keyifli bir atmosferde gayrimenkul sektörünün liderleri ile buluşmaya davet ediyoruz..

Fuar süresince sizlere sunmayı planladığımız turlarımız ve turizm olanakları ile fuar günleri artık daha keyifli bir hale gelecek. Bu gururla sizleri 23-26 Haziran 2016’te bilgi yüklü, geniş perspektifli, interaktif ve keyifli bir program ile misafir ediyor olacağız…

 

Fuarımızı Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar 

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Emlak Konut

Emlak Yönetim

Emlak Planlama (EPP)

Gedaş Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı



Geri Dön