18 / 04 / 2024

Avrasya Gayrimenkul Fuarı 23 Haziran'da!

Avrasya Gayrimenkul Fuarı 23 Haziran'da!

Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak.



Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak. Fuara destek veren büyük kurum ve kuruluşların arasında ANTMUTDER (Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği) de yerini aldı. 


2016 Haziran ayında emlak ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek fuara Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz KARATAŞ tam destek verdiklerini ifade etti. Karataş, "Müteahhitler Birliği olarak sektörümüzün hareketlenmesi ve Araplara konut satışı ivmesinin arttırılması açısından bu fuarın önemi çok büyüktür. Başından beri destek verdiğimiz Investeurasia - Antalya Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, öncelikle Antalya'daki ve beraberinde Türkiye'deki tüm inşaat firmalarına, müteahhitlere büyük bir iş hacmi ve konut satışı artışı sağlayacaktır. 

Uluslararası düzeyde gerçekleşecek bu organizasyonda Antalya'nın ve Türkiye'nin marka inşaat firmalarıyla yer almak bizlere ve çalışmalarımıza büyük katma değer sağlayacaktır. Bu fuar vasıtasıyla Antalya konut yatırımı anlamında ticari bir merkeze dönüşürken uluslararası bir marka olma yolunda büyük gelişme kaydedecektir." diye konuştu. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T. C. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Emlak Planlama ve İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Emlak Yönetim Hizmetleri ve Tic. A.Ş., Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği 'nin destekleriyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek olup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor. Antalya'nın konumu ve yeni ticaret kapısı olması özelliğinden yararlanarak uluslararası gelişmiş ağı ile uluslararası bir fuar markası yaratmayı hedefleyen organizatör Pyramids Grup; Real Estate&lnvesteurasia ile sadece Türkiye'den değil Dünya'nın her yerinden emlak ve gayrimenkul sektörü profesyonellerini ağırlayacak. 


Gazete Akdeniz



Haber Antalya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezinde ağırlayacak.


Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarınaa destek veren büyük kurum ve kuruluşların arasında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği de yerini aldı. 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezimde ağırlayacak 2016 Haziran ayında emlak ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek fuara Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş tam destek verdiklerini ifade etti. Karataş, "Müteahhitler Birliği olarak sektörümüzün hareketlenmesi ve Araplara konut satışı ivmesinin arttırılması açısından bu fuarın önemi çok büyüktür. Başından beri destek verdiğimiz Investcurasia - Antalya Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, öncelikle Antalya'daki ve beraberinde Türkiye'deki tüm inşaat firmalarına, müteahhitlere büyük bir iş hacmi ve konut satışı artışı sağlayacaktır. Uluslararası düzeyde gerçekleşecek bu organizasyonda Antalya'nın ve Türkiye'nin marka inşaat Firmalarıyla yer almak bizlere ve çalışmalarımıza büyük katma değer sağlayacaktır. Bu fuar vasıtasıyla Antalya konut yatırımı anlamında ticari bir merkeze dönüşürken uluslararası bir marka olma yolunda büyük gelişme kaydedecektir" diye konuştu. 


HEDEF YÜKSEK ZİYARETÇİ 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T. C. Antalya Valiliği, Antalya Bıiyükşehir Belediyesi, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Emlak Planlama ve İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Emlak Yönetim Hizmetleri ve Tic. A.Ş., Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği 'nin destekleriyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek olup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor. Antalya'nın konumu ve yeni ticaret kapısı olması özelliğinden yararlanarak uluslararası gelişmiş ağı ile uluslararası bir fuar markası yaratmayı hedefleyen organizatör Pyramids Grup; Real Estate&Investeurasia ile sadece Türkiye'den değil Dünya'nın her yerinden emlak ve gayrimenkul sektörü profesyonellerini ağırlayacak. 



Antalya Gazetesi


Haber Antalya Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AVRASYA Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Tiirki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak. 


2016 Haziran ayında emlak ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek fuara Antalya İnşaat Müteahhitleri Demeği Başkanı Deniz Karataş tam destek verdiklerini ifade etti. Karataş, "Müteahhitler Birliği olarak sektörümüzün hareketlenmesi ve Araplara konut satışı ivmesinin arttırılması açısından bu fuarın önemi çok büyüktür. 


Başından beri destek verdiğimiz Investeurasia - Antalya Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, öncelikle Antalya'daki ve beraberinde Türkiye'deki tüm inşaat firmalarına, müteahhitlere büyük bir iş hacmi sağlayacaktır. 


Hürses (Antalya)




Haber Antalya Hilal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı. 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak. Fuara destek veren büyük kurum ve kuruluşların arasında Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği de (ANTMUTDER) yerini aldı. 2016 Haziran ayında emlak ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirecek fuara Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş tam destek verdiklerini ifade etti. Karataş, "Müteahhitler Birliği olarak sektörümüzün hareketlenmesi ve Araplara konut satışı ivmesinin arttırılması açısından bu fuarın önemi çok büyüktür. Başından beri destek verdiğimiz Investeurasia - Antalya Gayrimenkul ve Emlak Fuarı, öncelikle Antalya daki ve beraberinde Türkiye'deki tüm inşaat firmalarına, müteahhitlere büyük bir iş hacmi ve konut satışı artışı sağlayacaktır. Uluslararası düzeyde gerçekleşecek bu organizasyonda Antalya'nın ve Türkiye'nin marka inşaat firmalarıyla yer almak bizlere ve çalışmalarımıza büyük katma değer sağlayacaktır. Bu fuar vasıtasıyla Antalya konut yatırımı anlamında ticari bir merkeze dönüşürken uluslararası bir marka olma yolunda büyük gelişme kaydedecektir." diye konuştu. TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, T. C. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Emlak Planlama ve inşaat Proje Yönetimi ve Tic, A.Ş.. Emlak Yönetim Hizmetleri ve Tİc. A.Ş., Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Antalya inşaat Müteahhitleri Derneğinin destekleriyle gerçekleşecek olan fuar ilk kez düzenlenecek otup, yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefliyor. 



Yalçın KÜÇÜK/Antalya Hilal Gazetesi


Geri Dön