26 / 04 / 2024

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.



Antalya Serik Belediyesi'nin yer tahsisini sağladığı ve hayırseverlerin bağışlarıyla Serik Merkez Mahallesinde yapımı planlanan. Merkez Mahalle Cami'sinin proje tanıtım toplantısı düzenlendi. 


Serik'te Merkez Mahallesi Camisi için düzenlenen proje tanıtım toplantısına Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Haşan Kozan, Meclis Üyeleri, Belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Merkez Mahallesi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Çalık; "Öncelikle böylesine hayırlı bir iş için, burada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Belediye olarak tahsis ettiğimiz bu alanda yapılacak olan Camiimizin bitirilmesiyle birlikte ibadetimizi refah ve huzur içinde yapacağımız çok güzel bir eser olacak. Ayrıca bildiğiniz üzere Merkez Mahallemize kazandırdığımız eserler bununla sınırlı değil, yapımı devam eden özellikle gençlerimizin vakit geçirebileceği Gençlik Merkezimiz ile vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabileceği Seyir Tepesi inşaatımız var. Bu projelerimizin de tamamlanmasıyla ilçemiz modern bir şehre dönüşecek. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. 


Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Tür ise toplantı sonunda Başkan Çalık'a Merkez Mahallesi için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 



Ayyıldız Toros


Geri Dön