20 / 04 / 2024

Antalya Serik'te 960 bin TL'den satılık arsa!

Antalya Serik'te 960 bin TL'den satılık arsa!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili Serik ilçesi Boğazak köyündeki arsayı 960 bin 400 TL'den satışa çıkardı. Satış, 21 Eylül 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;


TC. SERİK 1. SATIŞ MEMURLUĞU

Dosya NO: 2012/22

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

ANTALYA İLİ SERİK İLÇESİ BOĞAZAK KÖYÜ 206 ADA I PARSEL


Hali Hazır Dununu :TAŞINMAZ 2.40i M2 ALANA SAHİPTİR, ARSA VASFINDA OLUP BELEDİYE HİZMETLERİNDEN YARARLANMAKTADIR.BOĞAZKENT BELDESİ GAZELLİ MEVKİİNDE BULUNMAKTADIR .PARSELİN YOLU MEVCUTTUR.

İmar Duruşu:2634-S TURİZM TEŞFİK KANUNUNUN 7 MAD GÖRE UYGULANAN İMAR PLANI

LEJANT HÜKÜMLERİNE GÖRE 5. MAD GEREĞİ TURİSTİK TESİS ALANIDIR.

liffiiMTL

Satış Saati: 10:00 -10:10 Arası

Satış Şartları:

1-Satış 21.09.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında ADLİYE BAHÇESİ SERlKfSatışın resmi tatile gUnUne denk gelmesi halinde tatilden sonraki ilk iş gününde ve saatte yapılmasına) adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen de|trin %60'ını ve rtlçhanh alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şattı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmasa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 01.10:2012 günü ADLİYE BAHÇESİ SERİK adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci attırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rûçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur, Şu kadar ki, artıma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 mı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma ‘ .Böyle fâzla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Aıtırmayaiştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'sl nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın (Kesin ve süresiz dosya nosu belirtilerek) teminat mektubunu vermeleri gerekmektedir. Satış Peşin Para iledir. Alıcı istediği taktirde kendisine, on günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV, İhale Damga resmi ile alıcı tarafından yatırılması gereken tapu alım harcı ile masrafları ile tahliye ve teslim masrafları alıcıya aittir. Gayrimenkulun aynından olan birikmiş emlak vergisi tellaliye bedeli ve tapu satım harcı satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle fitiz ve masraft dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır,

4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zaıarlardan vc aynca teKen® faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacaklar, satış ilanının tebligat yapılamayan ilgililere gazete ile ilanen tebliğ yerine kaim olacağı başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan illilere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. (İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

(İİK m. 126)


İlan için tıklayın!



Geri Dön