19 / 04 / 2024

Antalya'da bir apartmanda yangın çıktı!

Antalya'da bir apartmanda yangın çıktı!

5 yaşındaki çocuğun çakmakla oynarken çıkardığı yangın sonucu, bir evin balkonu ve odası kullanılamaz hale geldi, Dumandan hafif etkilenen bir anne ve iki çocuğuna sağlık ekipleri müdahalede bulundu




Çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun çıkardığı yangın sonucu, bir evin balkonu ve odası kullanılamaz hale geldi.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konyaltı Caddesi Ağaoğlu Apartmanı'nın 5'inci katında yaşayan 5 yaşındaki Ali Efe Yasa, balkonda oyuncaklarını çakmakla yaktı. Bu sırada alevler kısa sürede büyüdü. Dumanı farkeden anne Gülsüm Yasa, Ali Efe ile birlikte 1 yaşındaki diğer oğlu Batu Celal'i alarak evden çıktı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı 3 itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle alevler büyümeden kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle evin balkonu ve bir odası kullanılamaz hale geldi. 


Dumandan hafif etkilenen anne ve iki çocuğu olay yerine gelen ambulansa alındı. Bu sırada yangına sebep olduğu belirtilen Ali Efe'nin ağladığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin rahat çalışması için yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatılan Konyaltı Caddesi de yangının tamamen söndürülmesiyle trafiğe açıldı. 


AA


Geri Dön