26 / 04 / 2024

Antalya'daki küçük otellere ucuz kredi müjdesi!

Antalya'daki küçük otellere ucuz kredi müjdesi!

ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO olarak Ziraat Bankası ile üyelere yönelik hem konut hem de küçük otellerin renovasyonuna yönelik 0.98 faiz oranlı kredi görüşmesinin devam ettiğini söyledi.



Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun ocak ayında hizmete açılan İnovasyon Merkezi'nde (İNOVATSO) Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Antalya Temsilciliği üyesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kemer Gözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, İNOVATSO'nun kullanımı için sanayici, akademisyen ve öğrencilere de çağrıda bulunan ATSO Başkanı Davut Çetin, önemli açıklamalarda bulundu.

ATSO olarak Ziraat Bankası ile üyelere yönelik hem konut hem de küçük otellerin renovasyonuna yönelik 0.98 faiz oranlı kredi görüşmesinin devam ettiğini söyleyen Çetin, şu ifadeleri kullandı:

''Konut stoğu eritilecek''

“Antalya'da her yeri imara açıyoruz. Yeni açılan yerlerle 75-80 bin daha konut arz edilecek. Antalya bunu 15-20 senede zor tüketir. Konut fazlası var, biz hala tarım arazilerini imara açıyoruz. Göç var ama şu anda çok fazla konut fazlamız var. 40 binin üzerinde konut fazlamız var. Bugün Ziraat Bankası ile görüştüm. Kampanya yapıp müteahhitlerin elindeki konut stoğunu eritmek istiyoruz. ATSO üyelerini kapsayacak. Aynı zamanda 500 bin liraya kadar küçük otellere renovasyon kredisi. Yenileme kredisi. İkisiyle ilgili çalışma var bankalarla çalışma var. 0,98 oran ile konut kredisi, 6 ay ödemesiz 500 bin liraya kadar da küçük otellerin yenilenmesiyle ilgili bir renovasyon kredisi çalışması yapıyoruz. Şehir otelleri. Bu şekilde konut stoğunun bir bölümünü eritebiliriz."
 


Geri Dön