26 / 04 / 2024

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.



 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinleriyle görüştü. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Site yönetim binasında yapılan buluşmada Başkan Yaşar, Macunluların sıkıntılarını dinledi.

Macunlulara çifte müjde

Yasalar çevresinde yapabileceklerini kendisine verilen yetkiler doğrultusunda gerçekleştireceğini söyleyen Yaşar, sorunların çözülmesi için ilgili bürokratlarına da talimatlar verdi.

Aynı zamanda Macunlulara 2 müjde de veren Fethi Yaşar, planları arasında Macun’a bir kültür merkezi ve bir de cami olduğunu belirtti.

“Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz”

Alkışlar eşliğinde konuşmasını sürdüren Başkan Yaşar, “ Sizin sorunlarınızı sizden daha iyi biliyorum. Yenimahalle’yi karış karış dolaşıyorum nerde ne eksik yerinde inceliyorum. Benim görevim sizlere hizmet etmek. Belediye başkanlığı siyaset makamı değil hizmet makamıdır. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacım herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmak. Mahallelerimizin hiçbirinin ötekisinden farkı yok. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yaşar’ın çalışmalarından çok memnun olduklarını söyleyen mahalleliler ise, 2009 yılının Yenimahalle’si ile 2019 yılının Yenimahalle’sinin çok farklı olduğunu ve örnek projeleriyle Yenimahalle’yi Türkiye’ye tanıtan Başkan Yaşar’ı seçimde destekledikleri belirtti.


Geri Dön