25 / 04 / 2024

Antasya Residence nerede?

Antasya Residence nerede?

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Antasya Residence nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Residence'ta dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 110 metrekare arasında farklılık gösteriyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Antasya Residence nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Rezidans kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden oluşan  Antasya Rezidans  projesi 42 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje toplam 617 adet konuttan meydana geliyor.


İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Rezidans Ümraniye ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antasya Rezidans ev fiyatları 380 bin liradan başlıyor.


Antasya Residence nerede sorusuna Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul yanıtı veriliyor. Antasya Rezidans teslim tarihi 2015 yılının Ekim ayı olarak belirlendi.


Ant Yapı Antasya Rezidans'ta üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası gibi imkanlar yer alıyor.


Antasya Residence nerede?

Ant Yapı Antasya Rezidans adres: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Ümraniye Antasya Rezidans iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön