23 / 04 / 2024

Antasya Residence'ın kaba inşaatı tamamlandı!

Antasya Residence'ın kaba inşaatı tamamlandı!

2015 Ekim ayı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan Antasya Residence’ta kaba inşaatın tümü tamamlandı. Son kat olan 45. katın bitirilmesiyle tüm mimari kurgu tüm unsurlarıyla kendini gösteriyor.



2015 Ekim ayı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan Antasya Residence’ta kaba inşaatın tümü tamamlandı. Son kat olan 45. katın bitirilmesiyle tüm mimari kurgu tüm unsurlarıyla kendini gösteriyor Ant Yapı Dostları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan bu projede örnek dairelerimizin hazırlandığını geçtiğimiz aylarda belirtmiştik.


Biri 1+1, diğeri 2+1 şeklinde hazırlanan örnek daireler için Ant Yapı mimari ekibi, işlevsellik ve rahatlığı ön plana alarak en son trend ve teknolojileri yansıtan mobilya ve inşaat malzemelerini seçti ve bunları kombine ederek düzenledi. Antasya Residence’m cephe kaplamaları yüzde 70-75 oranında tamamlandı.


Duvar kâğıdı, boya, seramik, mermer kaplama, alçıpan gibi imalatlar hızla ilerlemekte. Yangın asansörü bitirildi. Kat asansörlerinin montajı sürmekte. Mekanik elektrik imalatları yapılmakta.


Sizleri örnek dairelerimizi görmek ve seçenekler üzerinde sohbet etmek üzere satış ofisimize bekliyoruz.


Ant Yapı İnsan ve Yaşam Dergisi 


Geri Dön