24 / 04 / 2024

Antepia projesi yüzde 50 prim yaptı!

Antepia projesi yüzde 50 prim yaptı!

Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alınan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia ' da yaşam başladı...



Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alınan, sosyal olanakları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia'da yaşam başladı. Toplamda 3 bin 470 konutun yer aldığı, 560 bin metrekarelik alanın yüzde 85'i yeşil alan olan Antepia'da yeşilin ve 75 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük biyolojik göletinde, yepyeni bir yaşam sunuluyor. 


Gaziantep'teki evlerin manzara anlayışını da değiştirecek olan Antepia, 117 metrekare ile 608 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunarken, yetişkinlerin ve çocukların keyifli zaman geçireceği sosyal alanlarıyla Gazianteplileri buluşturacak. 


Bütün etaplar tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Antepia projesinde bu yaz yeni sosyal donatılar devreye girecek. 


Kızılhisar, GYODER'in Gaziantep 2015 öngörü raporuna göre de hızla gelişen bölgeler arasında yer alıyor. GAP'tan sonra bölgeye yapılan en büyük yatırım olan Antepia, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 50 prim yaptı. 



Telefon: (0342) 472 05 05 -  444 1974

Web Adresi: www.antepia.com.tr


Zaman 


Geri Dön